2022-10-04 15:02:02

Horsens reagerer på Thorsen-interview: Fortryder ikke afsked

Horsens-sportschef Niels Erik Søndergård føler, at klubben var fair over for Jonas Thorsen, da han i sommer forlod klubben. Han ønsker Thorsen alt det bedst, siger han til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

LYN

1 - 1

VFF

Jonas Thorsen fortalte mandag aften til Viaplay, at han var rimelig rasende, da han ikke fik forlænget sin aftale med Horsens i sommer. 

Den nu tidligere Horsens-spiller følte, at han undervejs i foråret havde fået indikationer på, at klubben ønskede at forlænge kontrakten. 

Den udlægning er Horsens-sportschef ikke enig i.

- Vi havde undervejs i en dialog, det var op til overvejelse at forlænge, men da vi rykkede op i Superligaen, valgte vi at gå en anden vej. 

- Vi holdt længe en dør åben for ham, men på et tidspunkt skal man træffe en beslutning. Jeg synes, vi havde en god og åben dialog med Jonas. 

Til Viaplay gav Thorsen også udtryk for, at han var ærgerlig over den manglende spilletid mod slutningen af kontraktperioden, så han ikke kunne vise sig frem. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Horsens reagerer på Thorsen-interview: Fortryder ikke afsked
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Vi forsøgte at give ham en fair chance for at bevise sig. Med hensyn til den manglende spilletid, så er det jo sådan, når man er i en spillertrup med over 20 spillere i en trup. Træneren sætter det hold, som kan vinde om søndagen. 

Ærgrer det jer, hvis Thorsen har forladt klubben med en dårlig oplevelse? 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er klart, det er altid rarest, hvis man har den samme opfattelse af tingene, når man går hver til sit. I vores verden har der ikke været indikationer på, at tingene ikke sluttede på en ordentlig måde. 

Fortryder I noget i forløbet omkring Thorsen afsked?

- Nej. Som jeg husker forløbet, så kunne der ikke have været gjort meget anderledes. Der er selvfølgelig altid nuancer og formuleringer, men der var ikke noget, som indikerede, at vi skulle have gjort andet. 

Sportschefen holder fast i, at han ønsker Thorsen alt det bedste, derfor er han glad for, at den tidligere Horsens-fighter har fået kontrakt i Viborg. 

- Jeg er sindssygt glad for, at Jonas er kommet videre, har fået en chance i Viborg og kan spille med på et hold, som ligger over Horsens. Det er da bare glædeligt for ham, afslutter Niels Erik Søndergård til bold.dk. 

Du kan læse om Jonas Thorsens interview med Viaplay her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

LYN

1 - 1

VFF

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0