2022-08-13 07:45:23

Isaksen i chok over FCM-nedtur: Fra CL til 1. division

Gustav Isaksen har svært ved at forstå, hvordan FC Midtjylland kunne gå fra at ligne et Champions League-mandskab til at smide en 3-0-føring to weekender i træk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det går hurtigt op og ned i fodbold, og det har FC Midtjylland i den grad fundet ud af de seneste to weekender.

Her har midtjyderne nemlig formået at smide hele to 3-0-føringer til først Lyngby og senest AC Horsens.

Fredag aften leverede de elleres en stor indsats før pausen mod AC Horsens, men i anden halvleg led de så et massivt kollaps, og det var Gustav Isaksen noget uforstående over for.

- Hvad går ikke galt? Vi har været så effektive og scoret på vores chancer to weekender i træk. Vi lignede jo en Champions League-hold, som blev til et 1. divisionshold, som aldrig har spillet sammen før.

- Det er op ad bakke lige nu, men jeg synes også, at man kan se, hvor højt et topniveau vi har. Vi skal derfor have højnet vores bundniveau og stå sammen som et hold.

Da FCM gik til pause med 3-0, fortalte cheftræner Henrik Jensen, at de ikke måtte hvile på laurbærrene, fordi så ville de ende med en ny nedtur.

Og det fik den vikarierende cheftræner ret i.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er jo klart, at Lyngby-kampen var et fokuspunkt i pausen. Henrik mente ikke, at vi havde spillet særligt godt. Så selv om vi var foran med 3-0, så kunne vi smide det igen, hvis vi ikke stod sammen som et hold, og det havde han ret i.

- Vi stod ikke sammen som et hold, men det gjorde Horsens. Så stor cadeau til dem, da det ikke er nemt at være bagud 0-3, men de fik rejst sig, og det kan vi lære noget af, lyder det fra Gustav Isaksen.

FC Midtjylland ligger placeret på sjettepladsen i 3F Superligaen efter fem runder, hvor de står noteret for seks point.

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0