2022-08-06 19:38:02

Johnsson: Har noget at revanchere til derbykamp

FC Københavns Kalle Johnsson mener, at klubben har noget at revanchere til derbyet mod Brøndby IF efter nederlaget i Viborg i sidste runde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søndag er der derby i Parken, hvor både FC København og Brøndby IF godt kunne bruge en sejr efter en skuffende sæsonstart for begge klubber med to nederlag i tre kampe. 

Som optakt til kampen har FCK snakket med klubbens nuværende keeper, Kalle Johnsson, der står i Kamil Grabaras fravær, og han peger på, at hovedstadsklubben har noget at revanchere til derbyet siden sidst mod Viborg. 

- Det bliver fantastisk at spille sådan en kamp igen på hjemmebane. Jeg glæder mig, og vi har noget at revanchere efter sidste uge. Men det er et derby, og vi ved allesammen, hvad sådan en kamp betyder. Så vi skal nok være klar. 

- Vi skal arbejde og være mere som en enhed på banen, og ikke blive strukket skæve eller spillet tynde, som det skete nogle gange i Viborg. Presspillet skal samtidigt være bedre fra vores side, så den slags ikke sker. 

- Det var ikke godt nok sidst, og derfor handler det om at finde tilbage til vores principper, der fungerede så godt i foråret. Og så skal vi bygge på derfra rent offensivt.

Derbyet i Parken starter klokken 16.00. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0