2023-04-02 17:54:06

Kæmpe nedtur på Vestegnen! - Brøndby ydmyget af Viborg

Brøndby IF fik ørerne i maskinen, da de søndag løb ind i en kæmpe nedtur mod Viborg FF, som kunne fejre en 3-0-sejr i 3F Superligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

BIF

0 - 3

VFF

10'
0 1
Elias Achouri
Mål
71'
0 2
Magnus Westergaard
Mål
78'
0 3
Paulinho
Mål

Der var også gang i den på Vestegnen denne søndag, da værterne fra Brøndby IF tog imod Viborg FF i mesterskabsspillet i 3F Superligaen.

Her skulle gæsterne fra Viborg forsøge at hente vigtige point til topstriden, hvor de inden opgøret var seks point efter FC Nordsjælland på førstepladsen i 3F Superligaen.

Brøndby skulle derimod forsøge at hente en sejr, så de kunne komme længere op i tabellen i jagten på de europæiske pladser, og med en sejr ville de faktisk blot være fire point efter Viborg.

Det var da også værterne, som var det farligste mandskab i kampens indledning, og det var tæt på at give gevinst efter seks minutter.

Her sendte Sebastian Sebulonsen et indlæg ind i boksen, hvor bolden endte for fødderne af Ohi Omoijuanfo, som i den grad manglede skarpheden.

Den norske topscorer brændte nemlig den store mulighed ved at sende sparket forbi målet, og det må han virkelig ærgre sig over.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Kæmpe nedtur på Vestegnen! - Brøndby ydmyget af Viborg
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Fire minutter stemplede Viborg-profilen Elias Achouri nemlig ind i opgøret, da han var hurtigst over en bold på kanten af feltet og halvflugtede den mod mål, og det gav fuld gevinst.

Mads Hermansen kunne nemlig ikke se noget fra sin placering i målet, og derfor røg bolden ind i netmaskerne til en 1-0-føring til gæsterne fra Viborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lucas Lund i hopla for Viborg

Det slog dog ikke Brøndby ud af kurs, da de fortsat kom frem til flere muligheder, men en stærkt spillende Lucas Lund var flyvende nede mellem Viborg-stængerne.

Gang på gang kom Viborg-keeperen nemlig i vejen, hvor han blandt andet fik afvist et hovedstød for Mathias Kvistgaarden.

Lund var efter 31 minutter den helt store redningsmand, efter Brøndby havde sat et godt angreb op. 

Her fandt Kvistgaarden en fri Nicolai Vallys, som bankede kuglen afsted, men intet kunne passere Lund, som diskede op med en fremragende redning.

Lige før pausen fik Lund dog en hjælpende hånd, da Brøndbys Håkon Evjen sendte et godt skud afsted, som Viborg-keeperen ikke kunne nå. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der kom dog intet mål, da nordmanden kun ramte stolpen til stor lettelse for hele Viborg-holdet.

Kæmpe ydmygelse af Brøndby

Brøndby var i store problemer, efter Viborg havde leveret en flot første halvleg, og det fortsatte også efter pausen.

Viborg var nemlig i flere omgange tæt på at udbygge føringen, og efter 65 minutter var det så Mads Hermansen, som måtte sende en tak til stolpen.

Viborgs Oliver Bundgaard leverede nemlig en flot aktion, da han driblede hele vejen frem til BIF-feltet og bankede bolden mod mål, men denne gang var det stolpe ud for gæsterne.

Det var det bestemt ikke efter 69 minutter, da et nyt chok ramte Brøndby Stadion. 

Her kunne Viborg nemlig straffe Brøndby efter et hjørnespark, hvor Magnus Westergaard vandt duellen i luften og headede Viborg foran med 2-0.

Brøndby var nu på vej mod en stor nedtur, men den udviklede sig til en kæmpe i stedet, da indskiftede Paulinho også ville lege med. 

Efter 79 minutter slog Anton Gaaei et flot indlæg ind i boksen, hvor Paulinho kom først på bolden og gjorde det til 3-0 til Viborg, og dermed var ydmygelsen af Brøndby total.

Efter Viborgs scoring til 3-0 var der flere af Brøndbys fans, som fik nok på tribunen, da de valgte at udvandre.

De gik dog ikke glip af flere scoringer, og dermed kan Viborg FF tage turen hjem med en 3-0-sejr over Brøndby IF i bagagen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

BIF

0 - 3

VFF

10'
0 1
Elias Achouri
Mål
71'
0 2
Magnus Westergaard
Mål
78'
0 3
Paulinho
Mål

55 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce