2022-03-28 11:25:00

Lecce afvist: Forsøgte at købe FCK-talent

FC Københavns Daniel Haarbo bekræfter over for bold.dk, at italienske Lecce forsøgte at købe ham i sommer, men han valgte at blive i FCK for at jagte sin store drøm.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

U19 Ligaen - 18. runde

FT

SØN

0 - 4

FCK

19-årige Daniel Haarbo har haft en begivenhedsrig sæson, hvor han inden for de seneste måneder både har fået en ny kontrakt og debut hos FC København.

Den talentfulde midtbanespiller skrev nemlig under på sin første fuldtidskontrakt tilbage i november, hvor han kort tid senere endte med at komme på banen i Conference League.

Det kunne dog have set helt anderledes ud for Haarbo, som i sommer lige pludselig stod med en mulighed for at skifte til italienske Lecce i Serie B.

Haarbo bekræfter over for bold.dk, at Lecce forsøgte at hente ham i sommer, men at drømmen om et gennembrud i FC København fik ham til at blive i hovedstaden.

- Interessen fra Lecce kom før, at jeg skrev under på en ny aftale med FCK. Jeg var faktisk på ferie, da jeg hørte om kontakten, hvor jeg forinden havde været på pre-season med FCK's førstehold i Østrig.

- Jeg fik så lov til at tage på ferie til Spanien bagefter med min familie, hvor min agent ringede og fortalte, at Lecce havde budt på mig.

- Vi fik så snakket sammen om, hvad det ville betyde for mig og så videre, men det blev ikke til det store. Jeg har nemlig drømt om at slå igennem hos FC København, og derfor afviste jeg Lecce.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Lecce afvist: Forsøgte at købe FCK-talent
Foto: FC København

 - Jeg fortryder ikke mit valg

Daniel Haarbo valgte at sige pænt nej tak til Lecce, og derfor er han stadig at finde hos FC København.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han kunne dog have været en del af et Lecce-mandskab, som har stor succes i Serie B, men danskeren ser dog ikke tilbage på hele episoden med ærgrelse.

- Nej, jeg er på ingen måde skuffet eller ærgerlig over det. Alt det, som skete efterfølgende med debut og ny kontrakt, har gjort, at det var det hele værd. Jeg fortryder derfor ikke noget.

- Det kan jo også være, at jeg får muligheden for at komme til udlandet senere i min karriere. Så set i bakspejlet, er jeg rigtig glad for mit valg, da jeg helt sikkert har truffet det rigtige.

Selv om at Haarbo endte med at afvise Lecces tilnærmelser, var det alligevel noget, som gjorde indtryk på den 19-årige dansker, at der var interesse for ham.

- Det var virkelig specielt, da jeg hørte om interessen. Jeg blev glad, da det var en mulighed for mig. Det var jo stort at finde ud af, at der var interesse fra udlandet, og det satte da også tingene lidt i perspektiv, fordi det var ikke noget nemt valg.

- Jeg skulle tænke mig om og vurdere, hvad jeg egentlig ville. Jeg tænkte jo, om det nu var muligheden for et udlandsophold, eller om jeg i stedet skulle vælge at blive i Danmark, hvor der var trygge rammer. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Skiftet til Lecce ville også være et stort spring. Jeg tænkte derfor også på, hvor jeg bedst kunne udvikle mig og slå igennem henne, og her var FCK det bedste valg.

FC København skød Lecce-bud ned

Daniel Haarbo har en stor drøm om at slå igennem hos FC København, og når man ser tilbage på transfersagen med Lecce, er det en følelse, som nok også går den anden vej.

Københavnerne ville nemlig ikke af med Haarbo, da Lecce meldte sin interesse for danskeren.

- Det var et konkret bud, som Lecce havde lagt på bordet. Jeg ved dog ikke, hvor mange penge som de ville betale for mig, men det var et konkret bud. FCK og jeg skulle derfor bare acceptere det, og så var jeg afsted.

- Min agent og jeg tog dialogen op med FC København, og de gav udtryk for, at de gerne ville beholde mig. Klubben spurgte så også mig, hvad min holdning var til det hele.

- Jeg gav så også min mening til kende, da jeg meget gerne ville blive i klubben, og så blev buddet ret hurtigt skudt ned, så jeg kunne skrive under på en ny aftale.

Og når Haarbo ser tilbage på det sidste halve år af sin karriere, er han kun lykkelig for, at han valgte at sige 'no grazie' til Lecce.

- Det er jo rigtig fedt at se tilbage på. Det gør jo det ekstra fedt, at grunden til at man valgte at afvise Lecce, endte med at gå i opfyldelse. 

- Jeg endte jo med at få min første fuldtidskontrakt med FC København og debut for klubben, og det gjorde det hele ekstra stort, så det var fedt, udtaler Daniel Haarbo til bold.dk.

19-årige Daniel Haarbo skrev tilbage i november under på en ny kontrakt, som løber frem til sommeren 2024.

Artiklen fortsætter efter indholdet

U19 Ligaen - 18. runde

FT

SØN

0 - 4

FCK

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0