2022-09-29 14:38:17

Leemans før midtjysk derby: Har opbygget stemning i en uge

Clint Leemans glæder sig til weekendens derby mellem FC Midtjylland og Viborg. Opgøret betyder noget særligt for fansene og klubben, udtaler han. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCM

1 - 1

VFF

Søndag er der lokalopgør på menuen, når MCH Arena danner ramme om et opgør mellem FC Midtjylland og Viborg i 3F Superligaen. 

Viborgs Clint Leemans ser meget frem til derbyet, han har mærket stemningen blive opbygget i ugen op til kampen. 

- Lokalopgør er altid specielle, og vi ved hvor meget det betyder for fansene, og man kan mærke det i mange dage op til, at det betyder noget særligt. Det er en af de kampe, man ser ekstra meget frem til, og vi vil gøre alt for at få et godt resultat, så vi og fansene får en stor oplevelse. 

- Da vi mødte ind efter landsholdspausen, stod der ’derby week’ i omklædningsrummet, så alle er klar over, at det er ekstra vigtigt i denne uge, udtaler Leemans i et interview på klubbens hjemmeside. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Leemans før midtjysk derby: Har opbygget stemning i en uge
Foto: Johnny Pedersen/Johnnypedersen/Ritzau Scanpix

Viborg er forud for kampen noget overraskende over FC Midtjylland i tabellen, og gæsterne kommer til at gå ind til derbyet med stor tro på egne evner, udtaler Leemans.  

- Vi har selvtillid, selvom vi selvfølgelig godt er klar over, at det bliver en svær kamp. Det er en af de bedste og dyreste trupper i landet, men vi har vist, at vi kan slå FCK og senest uafgjort mod Brøndby, så vi tror på os selv. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Sidste gang, vi mødte dem, var vi bagud med 3-0 efter kort tid, men jeg tror og håber på, at vi er kommet godt videre og er et bedre sted i dag. Så vi glæder os allesammen til på søndag. 

Kampen mellem FC Midtjylland og Viborg spilles søndag klokken 14.00.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCM

1 - 1

VFF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0