2022-08-16 13:28:12

Lyngby forventer udsolgt mod FCK: Kan slå stadionrekord

Lyngby Boldklub spår en mulig stadionrekord til fredagens kamp mod FC København. Det fortæller klubbens direktør Andreas Byder til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For første gang i tre år forventer Lyngby at kunne melde udsolgt til en hjemmebanekamp. 

Fredag tager de kongeblå imod de forsvarerende mestre fra FCK hjemme på Lyngby Stadion, og alle billetterne til kampen er allerede nu tæt på at være afsat.

Det fortæller Andreas Byder, der er administrerende direktør i Lyngby, til bold.dk.

- Vores billetsalg til den her kamp har været overvældende fra det øjeblik, de blev sat til salg. 

- Vi havde selvfølgelig store forventninger på forhånd, men de er blevet overgået. Vi har cirka 600 billetter tilbage - vi forventer, de er væk inden torsdag, siger han og fortsætter.

- Derfor kommer vi til at melde udsolgt. Sidste gang det var tilfældet, var mod Brøndby IF for tre år siden. Her var 8547 tilskuere på plads på Lyngby Stadion, hvilket var det højeste tilskuerantal, siden vi blev Danmarksmestre i 1992.

Andreas Byder forklarer videre, at tilskuerantallet mod FCK potentielt kan komme til at skabe en ny tilskuerrekord på Lyngby Stadion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nu står vi en situation, hvor tilskuertallet fra den Brøndby-kamp måske kan blive overgået. I så fald vil det være stadionrekord, siden vi fik tribuner på begge sider af stadion. Det ville jo være helt vildt, smiler Andreas Byder.

- Uanset, hvad der sker, så bliver FCK-kampen kulminationen på et år, hvor tilskuertallet og opbakningen til vores fantastiske fodboldklub kun har været stigende. Vi skal blot tilbage til maj, hvor vi altså havde over 7000 tilskuere på stadion til en kamp i NordicBet Ligaen.

- Fredag bliver en festdag, en festdag for begge fangrupper, som kommer til at skabe en smuk kulisse, og jeg tænker da, at vi alle glæder os til at opleve stemningen på et udsolgt Lyngby Stadion, afslutter Lyngby-direktøren.

Opgøret mellem Lyngby og FCK spilles på fredag med kampstart klokken 19:00.

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0