2021-06-08 10:15:56

Lyngby: Skuffede og overraskede over Falch

Lyngby-direktør Andreas Byder er skuffet og overrasket over at miste cheftræner Carit Falch til Vejle Boldklub, men han kalder aftalen med Vejle for god.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lyngby mister deres cheftræner Carit Falch, da Vejle Boldklub har købt ham fri som afløser for Constantin Galca.

I Lyngby er der skuffelse og overraskelse over, at Carit Falch har ønsket at tage til Vejle frem for at tage turen ned i 1. division med de kongeblå.

- Carit har været en god mand for os, og vi havde både håbet og forventet, at Carit skulle styre vores projekt gennem den kommende sæson i 1. division, siger direktør Andreas Byder.

- Sådan skulle det ikke være, det er Carits valg og vi ønsker ikke at fastholde en medarbejder, der hellere vil være et andet sted.

- Så vi har fundet en god aftale med Vejle i stedet. Sådan er branchen, om end vi er overraskede og skuffede over Carits beslutning om at ville skifte væk.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Lyngby: Skuffede og overraskede over Falch
Foto: René Schütze/Fotografrenéschütze/Ritzau Scanpix

Nu starter jagten på en ny cheftræner i Lyngby, og kandidatlisten er blank lige nu.

- Nu handler det for os om at sætte os ned og analysere vores situation, og derfra finde den næste Lyngby-træner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den vigtigste turn-around i vinter var ikke ansættelsen af Carit, men en kombination af et fantastisk arbejde af spillere og stab samt at vi har fulgt vores strategi fuldstændig. Begge dele lever videre og klubben falder ikke til jorden, blot fordi en træner skifter væk.

- Hvem der skal være den næste træner ved vi ikke endnu. Kandidatlisten er selvsagt blank lige pt., men vi føler os sikre på, at vi nok skal finde en dygtig træner, der køber ind på vores strategi, kan udvikle spillerne individuelt og som hold - samt føre klubben tilbage i Superligaen.

Carit Falch blev ansat i Lyngby for et år siden.

20 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0