3F Superliga -Mattsson: Ville gerne have fortsat i Brøndby
2020-04-12 14:29:20
Foto: Rasmus Lykke, Thisted FC

Mattsson: Ville gerne have fortsat i Brøndby

Joakim Mattsson vil gerne være fortsat som U19-træner i Brøndby, men melder sig også helt klar på en ny udfordring. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby erstatter efter denne sæson U19-træner Joakim Mattsson med Lyngbys ditto Christian Sørensen. 

Det meddelte Brøndby tidligere på dagen, men Mattsson var været klar over sin skæbne i et stykke tid, og derfor er han også ganske afklaret. 

- Jeg ville gerne have fortsat, for jeg synes, det er et spændende job, men Brøndby ville gerne noget andet, og det skal de selvfølgelig have lov til. Og det passer mig nu også fint at få en ny udfordring, siger Mattsson til bold.dk.

Mattsson har haft flere assistentjobs i Superligaen, og han har også været cheftræner i Vendsyssel, Skive og Thisted, og han vender gerne tilbage til seniorfodbolden.

- Det er spændende og sjovt at være U19-træner i Brøndby, men selvfølgelig savner man også nogle gange at være seniortræner. Det er noget lidt andet, og jeg synes, det gik godt i både Vendssysel, Thisted og Skive egentligt, siger Mattsson og erklærer sig åben for det meste:

- Som situationen er nu, så jeg interesseret i flere roller. Jeg skal ikke være cheftræner nødvendigvis. Jeg kan også godt se mig selv som assistent eller U19-træner igen, hvis det er et sted, hvor jeg kan fungere godt, siger Mattsson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

 


Foto: Rasmus Lykke, Thisted FC

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0