2022-12-09 06:40:39

Medie: Grabara er stadig aktuel i Napoli

FC Københavns Kamil Grabara havde angiveligt interesse fra Napoli i sommer, men et skifte faldt ikke på plads. Et skifte er dog endnu ikke udelukket, skriver Przeglad Sportowy. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

CRY

1 - 3

NAP

Serie A-klubben Napoli var i sommer angiveligt lune på at købe FC Københavns Kamil Grabara, men det blev aldrig til et skifte, da den polske målmand løb ind i en alvorlig hovedskade. 

Skaden holdt Grabara ude i en længere periode, men målmanden er kommet stærkt tilbage og har genvundet sin plads i FCK’s mål.

Senest var Grabara udtaget til den polske VM-trup, hvor det dog ikke blev til spilletid.

I efteråret viste Grabara sig flot frem til Champions League, og interessen fra Napoli skulle stadig være der, skriver polske Przeglad Sportowy. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Medie: Grabara er stadig aktuel i Napoli
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge mediet er sagen endnu ikke afsluttet, og dermed er der fortsat mulighed for at lande en aftale, lyder det ifølge journalisten Piotr Dumanowski. 

Napoli har gang i en flot sæson, klubben fører Serie A efter 15 spillerunder. Der er otte point ned til Milan på andenpladsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

23-årige Kamil Grabara kom til FC København i sommeren 2021, han har kontrakt med de forsvarende danske mestre frem til sommeren 2026.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

CRY

1 - 3

NAP

18 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0