2022-06-20 11:20:12

Medie: RFC, VFF og OB kæmper om EfB-profil

Mads Larsen har eftersigende konkret interesse fra Viborg FF, Randers FC og OB. Esbjerg har angiveligt afvist et tre millioner kroners bud på profilen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCM

3 - 2

OB

Superliga-interessen for Esbjerg-profilen Mads Larsen er stor.

Allerede onsdag fortalte Esbjerg-direktøren Jens Hammer Sørensen til bold.dk, at det 20-årige midtbanetalent tiltrak interesse fra landets bedste række, og nu lader det til, at flere klubber har gjort interessen konkret.

Ifølge Ekstra Bladet har Viborg FF, Randers FC og OB alle vist konkret interesse i Mads Larsen, der dog ikke bliver nem at købe fri i Esbjerg.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Medie: RFC, VFF og OB kæmper om EfB-profil
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Freelance/Ritzau Scanpix

Avisen skriver således, at Esbjerg har afvist bud på op imod tre millioner kroner, da klubben ønsker at få en betaling på omkring fire til fem millioner kroner.

Jens Hammer Sørensen bekræfter over for Ekstra Bladet, at klubbens bestyrelse hidtil har takket nej til den konkrete interesse, der har været for Mads Larsen. 

Esbjerg er dog parate til at skyde den unge anfører af i sommerens transfervindue. Det fastslog Hammer for nylig over for bold.dk, men beløbet lader altså til at skulle være op imod fire til fem millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCM

3 - 2

OB

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0