2022-09-03 08:00:01

Mellemøsten ville lokke Ohi: Insisterede på Brøndby

Ohi Omoijuanfo var endt ude i kulden i serbiske Røde Stjerne, og han var derfor meget opsat på at skifte til Brøndby. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 8. runde

FT

ACH

0 - 2

BIF

Ohi Omoijuanfos vej fra Røde Stjerne til Brøndby var lidt af en proces. 

Den norske angriber var røget ud i kulden i Røde Stjerne, og han var derfor på jagt efter en ny klub. 

Undervejs opstod der flere tilbud fra klubber i Mellemøsten, men Ohi Omoijuanfo ville ikke dertil, og han insisterede derfor på at tage til Brøndby. 

- Røde Stjerne var først og fremmest ved at sælge mig til klubber, der kunne betale mere, og de havde kontakt til klubber i Mellemøsten, men jeg var ikke glad for at skulle tage mine små børn og kone til Mellemøsten nu, så det passede perfekt her, for Danmark er et godt sted for nordmænd. 

- Det var ganske tidligt i forløbet, at jeg gerne ville til Brøndby. Jeg røg ud i kulden i Røde Stjerne, efter jeg fik en lægskade. Der var pludselig helt koldt, og der var ingen, der snakkede med mig, fortæller Ohi Omoijuanfo og fortsætter: 

- Allerede der vidste jeg, at der ikke var nogen pointe i det, så jeg tog en samtale med dem, og der fik jeg den besked, jeg fik. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Mellemøsten ville lokke Ohi: Insisterede på Brøndby
Foto: Brøndby IF

- Så skulle jeg egentlig bare finde en klub, og da Brøndby blev interesseret, var jeg også meget interesseret i at komme til Brøndby, fortæller han. 

Men skiftet til Brøndby var ikke helt lige til. Ohi Omoijuanfo havde faktisk pakket sine tasker og sat sig klar i flyet, men så kom der pludselig ændringer i planen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var dejligt, at skiftet endelig kom igennem. Du kan jo spørge CV, hvor svær processen var. 

- Jeg stod jo klar i lufthavnen, hvor jeg havde lagt alt mit bagage ind i flyet, og så måtte jeg tage det hele ud, fordi jeg ikke måtte rejse alligevel, og så måtte jeg så først rejse dagen efter. 

- Da jeg så endelig kom, var der så lidt udfordring med papirerne, så der var meget snak frem og tilbage, før det hele var på plads, fortæller Brøndbys nye angriber. 

Som bekendt er Brøndby-skiftet nu helt på plads, og Ohi Omoijuanfo kan få Brøndby-debut søndag, når Brøndby skal møde Horsens i Superligaen. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 8. runde

FT

ACH

0 - 2

BIF

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0