2022-09-14 15:25:20

Nadrani klar i AaB: Kender ikke meget til Danmark

AaB har sikret sig en ny midtstopper, da Yahya Nadrani er kommet til på en aftale frem til sommeren 2024, og han glæder sig til en ny udfordring, selv om han ikke har det store kendskab til Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Jupiler - 9. runde

FT

ANT

2 - 1

SER

Så skete det endelig.

AaB har nemlig fået en ny mand ind til bagkæden, da de har skrevet kontrakt med Yahya Nadrani i en aftale, som løber frem til sommeren 2024.

Midtstopperen, som både har fransk og marokkansk pas, er kommet til på en fri transfer. Han har senest været forbi belgiske Seraing, men nu gælder det et eventyr i den danske andedam.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Nadrani klar i AaB: Kender ikke meget til Danmark
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

- Jeg glæder mig til at opleve og spille i en ny klub og et nyt land. Mit ønske denne sommer har været at tage næste skridt i min karriere og prøve noget nyt, og jeg er glad for, at fodboldverdenen har bragt mig hertil.

- For at være ærlig kender jeg ikke meget til Danmark på forhånd, men jeg har talt med flere, der har spillet i de nordiske lande, og jeg har set nogle af AaB’s kampe. Der kunne jeg også se, hvordan stadion ser ud, når det er fyldt med tilskuere, og jeg kan ikke vente med at træde ind på banen.

- Nu vil jeg bare gerne i gang med det samme, gøre mit bedste til træning og vise, hvad jeg kan, så jeg snarest muligt kan hjælpe holdet på banen og være med til at glæde fansene, udtaler Yahya Nadrani i en pressemeddelelse fra AaB.

25-årige Yahya Nadrani har tidligere været forbi Saint Etienne.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Jupiler - 9. runde

FT

ANT

2 - 1

SER

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0