2023-03-18 17:30:12

Neestrup før topopgør: Mere vil selvfølgelig have mere

FC København-cheftræner Jacob Neestrup fortæller, at man går benhårdt efter sejren i søndagens 3F Superliga-opgør mod Viborg FF.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 22. runde

FT

FCK

2 - 1

VFF

Søndag eftermiddag byder på flere spændende kampe i 3F Superligaen, hvor FC København blandt andet møder Viborg FF i et spændende topopgør i Parken.

Her har hjemmeholdet muligheden for at erobre førstepladsen, og man går da også benhårdt efter sejren. Det fortæller cheftræner Jacob Neestrup.

- Uanset udfaldet i morgen, så er vi med, hvor det sker, men mere vil selvfølgelig have mere. Og med alle københavnernes ambitionsniveau, så går vi igen benhårdt efter en hjemmesejr.

- Parken har været fantastisk for os i en længere periode, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at slutte godt af, inden den står på enten landsholdsopgaver eller pause, lyder det fra Neestrup til klubbens hjemmeside.

FCK-chefen er dog også klar over, at det ikke bliver nogen let opgave mod 3F Superligaens nummer tre.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Neestrup før topopgør: Mere vil selvfølgelig have mere
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Det bliver dog ikke nemt. Modstanderen fortjener igen vores respekt, hvilket deres flotte udvikling af både klub og hold beviser.

- Under Jacob Friis har Viborg flyttet sig flot, specielt offensivt, og deres kollektiv krydret med dygtige individualister kræver, at vi igen præsterer godt som hold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det forventer vi også, at vi gør, og derfor er målet selvfølgelig tre point igen, slutter Jacob Neestrup.

Kampen mellem FC København og Viborg FF bliver fløjtet i gang søndag kl. 15:00 og kan selvfølgelig føles tæt på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 22. runde

FT

FCK

2 - 1

VFF

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0