2023-01-28 19:09:08

Neestrup: Mathew Ryan meldte fra til tre kampe

Jacob Neestrup fortæller ifølge Tipsbladet, at Mathew Ryan under sin tid i FC København meldte fra til tre kampe for klubben, hvilket ikke hjalp hans position. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 19. runde

FT

ALK

5 - 5

UTR

Jacob Neestrup fortalte fredag til et arrangement i FC København ifølge Tipsbladet, at Mathew Ryan havde tre kampe i sin tid i klubben, som han meldte fra til - og det på kampdagen. 

Keeperduellen mellem Kamil Grabara og Ryan var på denne måde ikke kun påvirket af målmændenes præstationer, selvom Neestrup ifølge avisen understregede, at han finder Grabara dygtigst af de to og derfor havde ham som førstevalg. 

- Uden at sige for meget var der også det med Mathew, at han blev skadet på kampdagen for sin debut, han meldte fra på afrejsedagen til Sevilla, han meldte fra til kamp mod Lyngby på hjemmebane på dagen, udtalte Neestrup til et arrangement fredag ifølge avisen. 

- Og blandt andet derfor tog jeg ikke en chance med at lade ham stå en pokalkamp i Thisted, fordi der havde været for mange eksempler på det tidligere.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Neestrup: Mathew Ryan meldte fra til tre kampe
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ryan kom til FCK i sommer, hvor han agerede erstatning for den skadede Grabara i starten af sæsonen, men da polakken kom tilbage til banen igen, erobrede han sin plads i målet retur. 

Undervejs har der været en del kontroverser mellem Grabara og Ryan i forhold til, hvem der burde stå, og det endte i sidste ende med, at Ryan tog til Holland og AZ Alkmaar. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 19. runde

FT

ALK

5 - 5

UTR

30 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0