2022-10-03 14:21:53

Neestrup om største guldrival: Ikke nødvendigvis FCM

Jacob Neestrup ser ikke nødvendigvis FCM som FCK's største guldrival. FCN og de jyske topklubber bør drømme stort, mener han.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

MCI

5 - 0

FCK

Vi er midtvejs i 3F Superligaens grundspil, og tabellen ser ikke ligefrem ud som forventet.

Top fem består således af Randers, FC Nordsjælland, Viborg, Silkeborg og AGF, mens FC København og FC Midtjylland ligger på de efterfølgende pladser, og Brøndby er lige over nedrykningsstregen.

Den nye FCK-træner Jacob Neestrup har stor respekt for mange hold i Superligaen og vil ikke pege på FCM, da bold.dk spørger til, hvem der er FCK's største rivalerne i mesterskabskampen.

- Ikke nødvendigvis. Jeg synes, Midtjylland er et fremragende hold, og det er jo os og dem, der har potentialet til at lave en stime på tre-fire-fem kampe, eller hvad det er.

- Men hvis jeg sad i Randers, andre af de jyske topklubber eller i Nordsjælland, så ville jeg da kigge på nogle af de sæsoner, hvor topholdene ikke lige præsterer – 'okay, det kunne være, at det var vores tur i år'. 

- Jeg har kæmpe respekt for det arbejde, der bliver lavet i mange andre Superliga-klubber. Det er svære hold at spille mod alle sammen, siger Neestrup.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Neestrup om største guldrival: Ikke nødvendigvis FCM
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

FCK, FCM og Brøndby har været for dårlige

Jacob Neestrup mener ikke, at de forventede tophold har ramt et godt nok niveau igennem en længere periode.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Toppen i Superligaen henover de seneste sæsoner har præsteret for dårligt – både os, Midtjylland og Brøndby. Det ved jeg også, at Frederiksen har sagt et par gange.

- Men vi må også rose nogle andre klubber. Randers har lagt lag på. Der er Silkeborg og min gamle arbejdsgiver i Viborg FF. Det er bare gode og godt trænede hold. AGF er blevet bedre og bedre med Rösler.

- Der er flere og flere svære kampe, end hvis du sammenligner med for nogle år siden, siger Neestrup.

Se hele Superliga-tabellen her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

MCI

5 - 0

FCK

33 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0