2023-06-04 16:46:00

Neestrup søgte om accept fra Randers om Zeca-hyldest

Randers' Rasmus Bertelsen blev ringet op af Jacob Neestrup tidligere på ugen for at blive spurgt ind til, hvorvidt Randers-mandskabet havde noget imod Carlos Zecas afsked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er lagt op til den helt store hyldest til Carlos Zeca i Parken.

Grækeren starter på banen mod Randers og vil blive skiftet ud efter første spilstop, hvor han vil få en stor hyldest fra FCK-fansene.

Randers-mandskabet er dog blevet spurgt ind til, hvorvidt det var okay med dem. Det fortæller Rasmus Bertelsen, der ser utrolig positivt på det.

- Det, synes jeg da, er usædvanlig god stil at hylde en klubmand og en form for legende i deres klub, så det synes jeg er en fin måde at gøre det på. Det har jeg ingen problemer med. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Neestrup søgte om accept fra Randers om Zeca-hyldest
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Ja, det er vi (blevet spurgt, om det var okay, red.). Jacob ringede til mig tidligere på ugen og spurgte, om vi havde nogen indvendinger mod det, og det har vi selvfølgelig ikke. 

- Hvis man skal spille en kamp, som ikke har nogen betydning for tabellen, så kunne vi ikke få det sjovere end det her. Jeg tror også, det er en kamp, som spillerne og staben vil huske de næste ti eller tyve år, siger Randers-cheftræneren til Viaplay.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Carlos Zeca siger farvel til FCK efter seks år i klubben.

7 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce