2023-04-01 10:00:00

Neestrup tager hatten af for AGF og Brøndby: Alle i top seks er bedre nu

Jacob Neestrup mener, at alle hold i top seks er bedre nu end i starten af sæsonen, og FCK-træneren roser især AGF og Brøndby.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

BIF

0 - 3

VFF

Før landskampspausen blev skillevæggen sat, så 3F Superligaen nu er delt op i mesterskabs- og nedrykningsspil.

I det fine selskab skal mestrene fra FC København op imod FC Nordsjælland, Viborg, AGF, Randers og Brøndby, og cheftræner Jacob Neestrup har stor respekt for modstanderne.

- Det er jo sådan hen over en liga og specielt med de hold, som fortjent kom med i mesterskabsspillet, så er det typisk, fordi man er bedre, end der hvor man var for to, fire eller seks måneder siden.

- FC København er et bedre sted, og jeg synes, at FC Nordsjælland, som de som udgangspunkt altid gør, udvikler sig godt hen over sæsonen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Neestrup tager hatten af for AGF og Brøndby: Alle i top seks er bedre nu
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- AGF er et markant bedre sted nu og har haft en flot udvikling. Jeg synes også, at Jesper Sørensens Brøndby har fået en spillemæssig rigtig fin start, og Randers har det jo med altid at knibe sig fortjent med til sidst. Viborg bliver også bedre og bedre.

- Jeg synes, alle holdene i top seks er bedre 1. april, end de var 1. august, og det er jo sådan, det typisk er med gode hold, siger Neestrup.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

BIF

0 - 3

VFF

5 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce