2022-10-17 07:30:02

Niels F. forstår ikke dommerens beslutning i derby - se situationen her

Sigurd Rosted blev udvist efter to gule kort i derbyet mod FC København, men Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen har svært ved at forstå, hvorfor midtstopperen fik det første gule. Se situationen i videoen i artiklen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 13. runde

FT

BIF

1 - 1

FCK

10'
1 0
Ohi Anthony Omoijuanfo
Mål
90'
1 0
Sigurd Rosted
To gule kort
90'
1 1
Roony Bardghji
Mål

Sigurd Rosted fik ikke lov til at spille søndagens derby mod FC København færdig, da han i overtiden modtog sit andet gule kort, og derfor var det tidligt i bad.

Det endte med at blive dyrt, da københavnerne få minutter senere formåede at udligne til 1-1, og dermed kunne Rosted nede i omklædningsrummet høre, hvordan Brøndby igen havde smidt en sejr på gulvet.

Efter kampen har der dog været en kritik af dommer Morten Krogh, fordi burde Rosted egentlig have haft det første gule kort?

Se situationen i videoen øverst i artiklen.

Cheftræner Niels Frederiksen blev efter kampen spurgt indtil, hvad han synes om Rosteds udvisning, og her havde han svært ved at se, hvorfor Rosted i første omgang så gult.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Niels F. forstår ikke dommerens beslutning i derby - se situationen her
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Det andet gule kan man godt forsvare, men det første gule ved jeg simpelthen ikke, hvad han får det for. Det må være i forbindelse med det tumult, hvor han enten gør eller siger et eller andet. Jeg aner ikke, hvad det er, udtaler Niels Frederiksen.

BIF-angriber Ohi Omoijuanfo var i samme båd som cheftræneren, da han heller ikke kunne forstå, hvorfor Rosted fik det første gule kort, og derfor sagde han blandt andet følgende:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For mig er det ikke noget problem, at dommeren har en dårlig dag, men han var utrolig kæphøj, og det irriterer mig, at man ikke kunne tale med ham.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 13. runde

FT

BIF

1 - 1

FCK

10'
1 0
Ohi Anthony Omoijuanfo
Mål
90'
1 0
Sigurd Rosted
To gule kort
90'
1 1
Roony Bardghji
Mål

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0