2021-10-19 11:19:57

OB-talent udtaget til Thailands U23-landshold

OB's Jonathan Khemdee er udtaget til at spille for Thailands U23-mandskab, som er rejst til Mongoliet for at spille kvalifikationskampe til de asiatiske U23-mesterskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

19-årige Jonathan Khemdee spiller til daglig sin fodbold i OB, hvor han denne sommer blev en fast del af førsteholdstruppen. 

Den unge forsvarsspiller fik sin debut i sidste sæsons Sydbank Pokalturnering, men i denne sæson er det ikke blevet til yderligere minutter på A-holdet endnu.

Det har dog ikke afholdt thailandske Khemdee fra at imponere i hjemlandet alligevel, for han er nemlig blevet udtaget til Thailands U23-landshold, som han skal hjælpe i de kommende kvalifikationskampe til de asiatiske U23-mesterskaber.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -OB-talent udtaget til Thailands U23-landshold
Foto: Odense Boldklub

Det fremgår på forsvarsspillerens Instagramprofil, hvor han har tagget det thailandske landshold på et billede i Bangkok lufthavn, som også har lagt et billede op af OB-spilleren på deres Instagramside i thailandsk træningstøj.

Thailands U23-mandskab skal spille tre kvalkampe i Mongoliet mod henholdsvis Mongoliet, Laos og Malaysia. Lykkes kvalifikationen kan Khemdee komme til at spille i de asiatiske U23-mesterskaber næste sommer.

Khemdee var en del af OB's U19-hold, der vandt U19-ligaen i 2020.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0