2022-01-25 10:01:40

Officielt: Lars Friis er AaB-træner fra 1. august

AaB bekræfter tirsdag, at klubben hyrer Viborg-cheftræner Lars Friis fra 1. august. Lars Friis har opsagt sin stilling i Viborg pr. 31. juli.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tirsdag kan AaB præsentere en ende på trænerjagten, efter Marti Cifuentes er skiftet til Hammarby.

Den nordjyske superligaklub bekræfter på sin hjemmeside, at Viborg-cheftræner Lars Friis kommer til klubben fra 1. august 2022, efter cheftræneren har sagt i Viborg og dermed stopper som cheftræner per 31. juli.

Han har skrevet under på en aftale med AaB, der løber frem til sommeren 2025.

I forbindelse med sin forestående afsked i Viborg, siger Lars Friis til sin nuværende klubs hjemmeside.

- Jeg er rigtig glad for at være i Viborg, og er stolt af de resultater, vi har opnået sammen det seneste år, men jeg har fået et tilbud og en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til, og derfor har jeg taget beslutningen, lyder det fra den kommende AaB-træner.

Lars Friis har været Viborg-træner i godt et år, efter han tog over fra Jacob Neestrup i 1. division. Friis og co. rykkede op og har siden haft et stærkt efterår i 3F Superligaen.

45-årige Friis har tidligere været assistenttræner i AGF og ungdomstræner i FC Midtjylland, ligesom han har været i Brentford som individuel træner og manager for B-holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lige nu ser det ud til, at Friis altså fortsætter i Viborg sæsonen ud, men sportschef Jesper Fredberg fortæller til klubbens hjemmeside, at Viborg har brug for en cheftræner, der er 100 procent engageret. Det kan du læse mere om her.

AaB beretter på sin hjemmeside, at Rasmus Würtz og Oscar Hiljemark lige nu står for holdet, men sportschef Inge Andre Olsen vil ikke afvise, at man er nødt til at finde en midlertidig løsning til cheftrænerrollen, indtil Lars Friis tiltræder.

Hverken Würtz eller Hiljemark har de fornødne licenser til at træner superligafodbold. AaB kan få 60 dages dispensation, men derfra skal der en træner ind med nødvendig licens.

43 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0