2022-08-30 23:23:47

Ohi blev presset ud: Desværre ikke noget andet valg

Brøndbys nye angriber fortæller, at han følte sig presset ud af Røde Stjerne, og at han virkelig forsøgte at blive i klubben, men ikke følte sig ønsket.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

SuperLiga - 9. runde

FT

PBE

1 - 1

CRZ

Efter lang tids venten har Brøndby tirsdag aften præsenteret nyt blod til angrebet i form af norske Ohi Omoijuanfo.

Den 28-årige angriber kommer til Vestegnen fra serbiske Røde Stjerne, som han dog ikke havde tænkt sig at forlade, men til sidst var der ikke andre udveje.

Sådan beskriver Ohi Omoijuanfo det i et opslag på Instagram tirsdag aften.

- I dag har jeg forladt klubben og fansene, som jeg hurtigt blev forelsket i. Desværre havde jeg ikke noget andet valg efter at have snakket med bestyrelsen for tre-fire uger siden. Jeg fik at vide, at det var bedre for mig at finde en ny klub, og at min spilletid ville blive begrænset.

- Jeg forsøgte at overbevise dem om, at jeg ville blive og kæmpe for min plads, for jeg vidste, det var noget, jeg ville være i stand til. Beskeden, jeg fik, var, at jeg ikke ville få spilletid til at gøre det, og som I alle samen så, fik jeg ingen spilletid i ligaen eller Champions League-kvalifikationen, selvom jeg var den eneste angriber på bænken.

- Efter Mister Dejan Stankovic stoppede, fik jeg min første startplads i meget lang tid. Jeg snakkede med Mister Milos Milojevic (Røde Stjernes nye træner, red.) efter kampen og fortalte ham om den besked, jeg havde fået fra bestyrelsen, og om han ville have mig til at blive eller ej.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Ohi blev presset ud: Desværre ikke noget andet valg
Foto: Brøndby IF

- Han fortalte mig: 'Hvis jeg var kommet for tre uger siden, ville du blive, men nu er Røde Stjerne i gang med at signe en ny angriber'.

- Jeg føler ikke, at jeg var ønsket der, så jeg så ingen andre udveje end at forlade Røde Stjerne. Jeg forsøgte virkelig at blive, men de havde allerede bestemt sig omkring mig, så jeg føler ikke, at jeg kunne gøre noget, skriver Ohi Omoijuanfo og takker for de syv måneders tid, han nåede i Røde Stjerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Angriberen har skrevet kontrakt til 2025 i Brøndby.

Artiklen fortsætter efter indholdet

SuperLiga - 9. runde

FT

PBE

1 - 1

CRZ

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0