2022-06-09 16:25:15

Oliver Bundgaard om Ajax-rygte: Jeg er i chok

Ajax skulle angiveligt være interesseret i Randers' Oliver Bundgaard, men det er ikke noget, som han selv har hørt. Bundgaard fortæller til bold.dk, at han faktisk er i chok over rygtet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Oliver Bundgaard har imponeret for Randers i foråret, hvor den unge venstreback har fået masser af kampe under cheftræner Thomas Thomasberg.

Bundgaards kvaliteter er dog ikke kun noget, som man har bemærket i den danske andedam, da den store succes angiveligt har fået Ajax Amsterdam op ad stolen.

I B.T.’s podcast ‘Transfervinduet' blev det nemlig nævnt, at Ajax skulle være interesseret i 20-årige Bundgaard, men det er dog ikke noget, som hovedpersonen selv tror på. 

bold.dk mødtes nemlig med Bundgaard og fortalte ham om rygtet, og her var han ved at falde ned af stolen i ren chok.

- Nå? Er du sikker på det? Er det ikke min lillebror, som du mener?

Nej, det er dit navn, som bliver nævnt og sat i forbindelse med Ajax.

- Det ved jeg sgu ikke lige helt, om jeg skal tro på, men jeg kan næsten kun forestille mig, at de har taget fejl af navnene med min bror, fordi jeg har ikke hørt en skid, lyder det fra Bundgaard med et stort grin, inden han fortsætter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men det er da selvfølgelig fuldstændig vanvittigt, hvis det er rigtigt. Jeg er da smigret. Det er jo en af de helt store klubber, så hvis det er rigtigt, kan man godt tage det som et lille skulderklap. 

Selv om Bundgaard ikke helt tror på, at hans navn skulle være på blokken hos Ajax, så kan det alligevel give ham noget mentalt, hvis der bliver holdt øje med ham ude i det store udland.

- Det giver da helt sikkert noget mere sult og motivation. Det giver noget energi at tænke over, at der er muligheder derude, og at man kan blive til noget med fodbolden.

Ville Ajax være interessant for dig?

- Ja, jeg kunne godt se mig i klubben, men det er ikke noget, som jeg har tænkt over, da du er den første, der fortæller mig det. Jeg sidder jo og er helt i chok, men det lyder da spændende.

- Men det er alt for tidligt at snakke om, så jeg tænker ikke over det. Jeg har kun fokus på at blive bedre i Randers, udtaler Oliver Bundgaard til bold.dk.

Oliver Bundgaard har kontrakt med Randers FC frem til udgangen af 2024.

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0