2023-06-06 19:18:02

Poul Hansen råder Vejle: Matej Delac vil være oplagt

Viaplay-ekspert Poul Hansen kalder AC Horsens-målmand Matej Delac for et oplagt emne i Vejle, hvis oprykkerne ikke kan holde på Nathan Trott. Se indslaget øverst. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

AC Horsens rykkede lørdag ud af 3F Superligaen, og kort efter fortalte målmand Matej Delac til bold.dk, at han har en nedrykningsklausul i sin kontrakt. 

Det har fået Viaplay-ekspert Poul Hansen til at anbefale den kroatiske målmand til Vejle, hvis næste sæsons Superliga-oprykkere ikke kan forlænge med Nathan Trott.

- De (Vejle, red.) skal have en god målmand. Der kommer helt sikkert flere afslutninger i næste sæson. Nathan Trott er en dygtig målmand, men hvis det ikke kan lade sig gøre at beholde ham, så er der måske en målmand i området, som kan gøre det. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Poul Hansen råder Vejle: Matej Delac vil være oplagt
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Måske kunne Delac komme ind, men Trott er selvfølgelig førsteprioritet. 

- Han (Delac, red.) har bevist sig i Superligaen, han har hjulpet Horsens rigtig mange gange. De vil være trygge med ham, han kan trænerens sprog og kan gå ind lige med det samme. Det vil være rimelig oplagt, vil jeg sige, udtalte Poul Hansen til Viaplay. Du kan se indslaget øverst. 

Vejle har i denne sæson haft 24-årige Nathan Trott mellem stængerne, men englænderen er lejet i West Ham.

21 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce