2022-08-14 19:57:00

Pressede AaB kigger på hjælp udefra

Forstærkninger er på tale i AaB efter en dårlig sæsonstart med to point i de første fem kampe i Superligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med AaB's målløse kamp mod FC Nordsjælland er nordjyderne fortsat uden en sejr i Superligaen siden april.

Det betyder, at mulige forstærkninger til spillertruppen er et aktuelt samtaleemne mellem cheftræner Lars Friis og sportschef Inge André Olsen i AaB.

- Vi presser hinanden hele tiden. Han presser mig på noget, og jeg presser ham på noget andet. Han har også et bagland, som han skal snakke med. Det er et større puslespil.

- Vi jagter forstærkninger hele tiden, og vi kigger selvfølgelig på, om nogen kan hjælpe os, siger Lars Friis.

Dermed er den aktuelle sejrstørke i Aalborg også en del af cheftrænerens samtaler med sportschef Inge André Olsen. Der er to uger tilbage af det danske transfervindue.

- Jeg synes, at vi har en rigtig dygtig trup, men vi kæmper lige nu, og vi kan altid ønske os mere. Vi er nødt til at kigge på det på den ene eller anden måde.

- Vi har ugentlige møder om transfers ind og ud. Det kigger vi på hele tiden, og jeg ved, at Inge har meget travlt i forhold til at kigge på spillere hele tiden og være orienteret på, om vi skal gøre noget i det her vindue eller til jul.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den dialog har vi hver uge, men listen og længden på den får du ikke, siger Lars Friis.

I sommerpausen har AaB indtil videre hentet fire transferfrie spillere i skikkelse af kantspilleren Allan Sousa fra Vejle, midtstopperen Lars Kramer fra Viborg, backen Andreas Poulsen fra Borussia Mönchengladbach og målmanden Josip Posavec hos Hajduk Split. Derudover er backen Kilian Ludewig hentet ind på en lejeaftale.

Med det ene point mod FC Nordsjælland er nordjyderne nu på to point efter sæsonens indledende fem kampe i Superligaen.

/ritzau/

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0