2023-03-23 15:12:05

Randers-boss: Bertelsen har stået øverst på listen i lang tid

Rasmus Bertelsen har stået øverst på listen i lang tid i Randers FC, siger sportsdirektør Søren Pedersen, der mener, at timingen for et trænerskifte er god.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

Randers FC sender Thomas Thomasberg til FC Midtjylland, og klubben har i stedet forfremmet assistenttræner Rasmus Bertelsen til cheftræner.

Randers' sportsdirektør, Søren Pedersen, fortæller, at Bertelsen længe har stået på spring som ny cheftræner - og han var blevet udnævnt, hvis Thomasberg var røget til AaB sidste år.

- Rasmus har stået øverst på listen i lang tid og ville også være blevet cheftræner, hvis Thomasberg var endt i AaB sidste år, siger Søren Pedersen.

- Han er en utroligt dygtig træner, og det er først og fremmest på hans fodboldmæssige kvalifikationer, at vi har ansat ham.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Randers-boss: Bertelsen har stået øverst på listen i lang tid
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

På den her måde fastholder vi også kontinuiteten, for han har været en vigtig del af trænerteamet, men vi får samtidig også en ny mand med nye tanker i spidsen for holdet. At han så har taget hele vejen i vores system, gør det bare endnu bedre i vores optik.

Randers-sportsdirektøren fortæller desuden, at der skal kigges på det sportslige setup omkring Bertelsen.

- Timingen er rigtig god. Vi er kvalificeret til Mesterskabsspillet for tredje år i træk, og der er ro på bagsmækken, så Rasmus kan få lov til at arbejde og implementere sine idéer med holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nu skal se på, hvordan det sportslige setup omkring Rasmus skal se ud. På den korte bane har vi fuld tiltro til, at vi internt kan løfte opgaven, men efter sæsonen skal vi have fundet ud af, hvordan sammensætningen skal være fremadrettet, fortæller Søren Pedersen.

39-årige Rasmus Bertelsen har været en del af Randers siden 2009.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce