2022-09-02 14:48:01

Ross missede hollandsk skifte: Skulle lige sluges

Mathias Ross glippede på Deadline Day et skifte til Vitesse, som AaB-profilen så som et godt skridt, men han er sikker på, at der kommer flere muligheder i fremtiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 5. runde

FT

GRO

0 - 1

VIT

21-årige Mathias Ross har udviklet sig godt i AaB, og det er også blevet bemærket i udlandet.

Til sidst i det netop afsluttede transfervindue forsøgte hollandske Vitesse at hente Ross, men nogle særlige omstændigheder gjorde, at det ikke endte med et skifte.

Det fortæller Mathias Ross til bold.dk.

- Det var en lidt speciel situation, fordi Vitesse er ved at blive overtaget af en ny ejer, og så var der noget med, at de ikke rigtig må købe spillere. Det besværliggjorde processen en del. 

- Vitesse havde svært ved at købe spillere, men måtte primært leje, og AaB var jo interesseret i at sælge, så det kunne ikke rigtig gå op, som jeg har forstået det.

- Under normale omstændigheder tænker jeg, at de havde været interesseret i at købe mig, men nu kunne de kun prøve at leje mig, og det sagde AaB nej til, fortæller Ross.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Ross missede hollandsk skifte: Skulle lige sluges
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

AaB-stopperen hørte om muligheden i slutningen af vinduet, da interessen blev konkret. 

Den skulle da lige sluges

Artiklen fortsætter efter annoncen

Spørgsmålet er, om Mathias Ross er ærgerlig over, at det ikke blev til noget?

- Det havde helt sikkert været en god mulighed for mig. Sådan vil jeg sige det. Jeg tænker, det havde været et godt skridt at tage, men jeg er også sikker på, at hvis jeg holder mit niveau og fortsætter min udvikling, så skal der nok komme nogle andre muligheder igen på et tidspunkt.

- Det er klart, at det var en god mulighed, men nu er det ikke sket, og så er jeg heller ikke mere ærgerligt eller skuffet over det, end at det bare er fuldt fokus på AaB og kampen på søndag nu. Det er det, der fylder for mig nu, men det er klart, at da handlen gik i vasken, skulle man da lige sluge den, siger Ross.

Forsvarsspilleren har spillet 103 kampe for AaB, men er ikke i tvivl om, at han stadig kan tage yderligere skridt i den bolsjestribede trøje.

- Jeg synes, jeg har en rigtig fed rolle i AaB lige nu, hvor jeg får en masse spilletid og ansvar, så det har jeg helt sikkert også stor interesse i at være en del af. Jeg har stadigvæk meget at gå på og kan udvikle mig meget i AaB, siger Ross til bold.dk.

Mathias Ross har kontrakt til 2025 i AaB, der på søndag møder FC Midtjylland på udebane.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 5. runde

FT

GRO

0 - 1

VIT

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0