2022-06-19 15:17:37

Rygte om stort Odey-bud - Randers afviser

Et nigeriansk medie beretter om et belgisk bud på 22 millioner kroner på Randers' Stephen Odey, hvilket Søren Pedersen dog afviser over for bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En forespørgsel fra Celtic, konkret interesse fra Rangers, et afvist bud på 22 millioner kroner og et priskrav på 30 millioner kroner.

Det er hovedpunkterne i en historie, som allnigeriasoccer.com søndag eftermiddag har publiceret om den nigerianske Randers-profil Stephen Odey.

bold.dk har forholdt Randers-sportsdirektør Søren Pedersen oplysningerne, og han genkender ikke det med et belgisk bud på 22 millioner kroner, som kronjyderne skulle have afvist.

- Det passer ikke, siger Søren Pedersen.

Har der været nogen konkrete bud?

- Ja, det har der, men det var ikke noget, der var interessant.

Så ikke 22 millioner kroner?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nej, siger Søren Pedersen, som heller ikke genkender det påståede priskrav på 30 millioner kroner.

Mange har vist interesse

Søren Pedersen vil til gengæld ikke afvise, at Celtic og Rangers kan være blandt bejlerne til Stephen Odey, men han har ingen tilbud fra dem.

- De er i hvert fald ikke så konkrete, så jeg har et tilbud på bordet derfra.

Er Celtic og Rangers interesserede i Odey?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det kan nemt ske. Der er mange klubber, der har vist interesse for ham, for han er en god spiller, men der er ikke noget konkret derfra.

- Vi er glade for ham, og det er ikke noget, hvor vi siger, at han skal sælges i det her vindue. Han har en stor sportslig værdi, så skulle vi sige ja til noget, skal det både være den rigtige klub og det rigtige beløb, siger Søren Pedersen til bold.dk.

Sportsdirektøren vil ikke specificere, hvor mange penge der skal på bordet, før det er interessant for Randers at sælge Odey, der har kontrakt til 2024.

24-årige Stephen Odey har i 32 kampe for Randers scoret 13 mål.

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0