2021-10-07 10:22:55

SE-profil solgt til Spezia: Ikke planen fra start

Da Emil Holm skiftede til SønderjyskE, var han godt klar over, at klubben deler ejer med Spezia, men et skifte til Serie A-klubben var ikke i tankerne dengang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

SønderjyskE købte tilbage i januar forsvarstalentet Emil Holm i IFK Göteborg, og svenskeren er siden blevet en god case for Haderslev-klubben.

Blot et halvt år senere solgte SønderjyskE nemlig den 21-årige højreback til italienske Spezia og lejede ham i samme ombæring for resten af indeværende sæson.

Holm glæder sig over skiftet til Spezia, men det var ikke planen fra start.

- Altså vi vidste jo, at de havde samme ejere som en Serie A-klub, men det var ikke i tankerne i starten. Dengang ville jeg bare finde en klub, hvor jeg kunne spille 90 minutter hver uge og få kontinuitet.

- At det så er gået så hurtigt. Hvad er der gået? Der er gået seks måneder, og nu har jeg skrevet under med Spezia. Det er klart, at det er en bonus, og det betyder, at jeg gør noget godt, siger Emil Holm til svenske GT.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -SE-profil solgt til Spezia: Ikke planen fra start
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Højrebacken erkender, at han ikke havde regnet med, at det ville gå så hurtigt.

- Jeg synes, det er gået over forventning. Da jeg kom dertil, tog det nogle måneder, inden jeg spillede, men da jeg fik lov at spille, synes jeg, det er gået rigtig godt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har været sværere for klubben i ligaen, men for mig er det blevet til spilletid, og jeg synes, jeg udvikler mig som fodboldspiller. Samtidig tror jeg på, at vi har gang i noget, selvom vi har det svært. Det er bare at fortsætte med at tro på det, siger Emil Holm.

SønderjyskE ligger næstsidst i 3F Superligaen med otte point for 11 kampe.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0