2023-03-19 09:30:01

SIF har stukket til FCM før gyser: Det er kød til rødderne

Silkeborg har i ugens løb været ude med flere stikpiller til FC Midtjylland på de sociale medier, og det kan ifølge Oliver Sonne være med til skabe et stemningsfyldt opgør søndag. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 22. runde

FT

SIF

3 - 3

FCM

Søndag eftermiddag afvikles sidste spillerunde i 3F Superligaens grundspil, og her venter en sand gyser, når Silkeborg får besøg af FC Midtjylland. 

I løbet af ugen har Silkeborg bagt op til opgøret ved at stikke til søndagens gæster på de sociale medier videoer og drillende tekster.

Det er ifølge Silkeborg-backen Oliver Sonne god lir, som kan være med til at tænde ekstra op om opgøret. Sådan lyder vurderingen over for bold.dk.

- Her i Silkeborg er man jo lidt kendt for at give lidt kød til rødderne, så der kan komme gang i stemningen. Der er en lille rivalisering mellem os og FC Midtjylland, og den er selvfølgelig sjov at malke på. 

- Det indebærer blandt andet små stikpiller på de sociale medier, og det synes jeg er meget sjovt. Mange af fansene ser det også mere som en sjov gimmick end som et direkte angreb. Det er meget sjovt for alle, at der er sådan en lille fight. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -SIF har stukket til FCM før gyser: Det er kød til rødderne
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Både FCM og Silkeborg har brug for en sejr i jagten på en plads i mesterskabsspillet, men betydningen af opgøret har ikke fået holdet fra Søhøjlandet til at ændre på noget i optakten. 

- Det bliver lidt af en VM-finale for både os og FC Midtjylland. Det bliver en fed, fed kamp med en masse stemning fra tribunerne. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har ikke gjort noget anderledes. Vi forbereder os altid meget nøje - Kent Nielsen (Silkeborg-træner, red.) er også glad for at gå i de helt små detaljer - men FCM kommer fra en trænerfyring, så det gør det lidt uforudsigeligt, hvad de kommer med. 

Er det et godt tidpunkt at møde FC Midtjylland?

- Det er jo ikke et hold i form, så det er det vel. Men omvendt har de mange individualister, som altid kan trylle et eller andet frem, og det skal vi være opmærksomme på. Vi har stor respekt for dem, men hvis vi rammer en af vores gode dage, så kan vi byde dem op til dans.  

Silkeborg har bare hentet en enkelt sejr i fire Superliga-kampe i foråret, men alligevel har der været positive takter, lyder vurderingen fra Silkeborg-backen. 

- Pointmæssigt har vi ikke leveret godt nok i foråret, men jeg synes, vi står stærkt. Vi har kun spillet én dårlig halvleg mod FC Nordsjælland, så vores indhold i kampene har været af høj kvalitet. 

Hvorfor er det så ikke blevet til flere point? 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I bund og grund handler det jo om kynisme i felterne. Vi har mødt nogle modstandere, som har enkelte spillere, der kan trylle noget frem. Der er vi mere et hold, som er bedst, når vi arbejder samlet. Det skal vi ind og vise nu, afslutter Oliver Sonne til bold.dk. 

Opgøret mellem Silkeborg og FC Midtjylland spilles søndag eftermiddag klokken 15.00. Du kan følge kampen live på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 22. runde

FT

SIF

3 - 3

FCM

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0