2022-08-05 09:59:01

Sigurd Rosted er tvivlsom til derby mod FCK

Brøndby IF's Sigurd Rosted er blevet syg med feber, og derfor er han tvivlsom til søndagens derby mod FC København. Niels Frederiksen håber dog på, at nordmanden kan blive klar.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da Brøndby torsdag aften sikrede sig en 1-0-sejr over FC Basel i Conference League-kvalifikationen, var det uden Sigurd Rosted på holdet.

Den norske stopper var nemlig blevet syg dagen tidligere, og det kan ende med at få betydning for søndagens kamp i Parken, hvor Brøndby skal møde FC København i derbyet.

Det fortæller BIF-cheftræner Niels Frederiksen efter torsdagens sejr på Brøndby Stadion.

- Han ligger derhjemme med feber. Han blev desværre syg onsdag.

Er han tvivlsom til derbyet?

- Ja, det er han, men nu må vi lige se. Det hele afhænger lidt af, hvor meget den feber har betydet, at han ikke har kunnet spise eller drikke de sidste 24 timer. 

- Men hvis han er på kost og drikke fra fredag, så kan han sagtens være i spil til derbyet. Ellers begynder det at knibe. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men selvom nordmanden skulle være fit for fight, er han ikke garanteret en hurtig retur til startopstillingen, da Henrik Heggheim og Kevin Tshiembe har imponeret i defensiven.

Der er dog ikke lang tid til opgøret mod FCK, og derfor ville det være rart med noget ekstra at skyde med, lyder det fra Frederiksen.

- Sigurd har også gjort det rigtig fint. Så det er ikke givet, men det kunne være rart at have ham klar til på søndag. 

- Der er jo kun 48 timer til, at vi skal spille igen. Der er ikke mange timer imellem de to kampe, så vi skal sørge for at dosere kræfterne og sørge for, at vi har friske kræfter på banen.

Der er kampstart mellem FC København og Brøndby IF på søndag klokken 16:00.

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0