2023-02-06 12:00:02

Skiftet til BIF var specielt for Lauritsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

Rasmus Lauritsen fortæller til bold.dk, at det var en speciel afsked med Dinamo Zagreb, da han virkelig kunne mærke, at han havde sat sit aftryk. Det var derfor en følelsesmæssig rutsjebanetur, da han skiftede til Brøndby.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

BIF

2 - 0

HAL

Efter to et halvt år i kroatisk fodbold vendte Rasmus Lauritsen snuden hjem til Danmark igen i januar, da Brøndby IF stod klar med åbne arme og en lang kontrakt.

Lauritsen glæder sig over sit skifte, men det var alligevel en meget speciel oplevelse for ham, da han nærmest fra den ene dag til den anden skulle sige farvel til en hel tilværelse hos Dinamo Zagreb.

bold.dk mødtes med Lauritsen på Brøndbys træningslejr i Portugal, hvor han kom ind på sin retur til Danmark, som var noget af en rutsjebanetur.

- Det har været specielt at opleve sådan en transfer som menneske, fordi man ligger jo mange følelser i det, da jeg var to et halvt år i Zagreb, og så skulle jeg pludselig bare pakke alt og afsted.

- Så det vil jeg aldrig vænne mig til, fordi man har fået så mange gode minder og venner på sit ophold, så det er vildt at opleve. Følelsesmæssigt er det lidt af en rutsjebanetur, fordi det er specielt at sige så hurtigt farvel.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Skiftet til BIF var specielt for Lauritsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

26-årige Lauritsen havde dog brug for at komme væk fra Dinamo Zagreb, da han ikke fik den ønskede spilletid.

Men da skiftet blev officielt, kunne han virkelig mærke, at eventyret i Zagreb ikke havde været forgæves.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den sidste periode var ikke så fed, men det var overvældende at sige farvel, fordi jeg kunne virkelig mærke, at jeg havde sat et aftryk, da jeg sagde farvel til holdet og fansene. 

- Jeg fik virkelig mange beskeder, og det gjorde mig bare glad og stolt. Det har været en god tid, men det var godt, at det sluttede der. Det har gjort indtryk, at jeg formåede at lave et aftryk i så stor en klub, og i langt størstedel af tiden var jeg jo også glad for at være der.

Nu er det så Brøndby IF, som får gavn af Lauritsen, og den danske midtstopper kan ikke vente med at komme i gang.

Her er det især Brøndby Stadion og fansene, som han ikke kan vente med at opleve. 

- Jeg glæder mig helt vildt til det. Jeg kan huske, at jeg fik Superliga-debut for Vejle på Brøndby Stadion, det glemmer jeg aldrig. Det var min første rigtig store stadionoplevelse, og jeg tænkte virkelig wow. 

- Nu skal jeg så bakkes op af dem, så jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har været så motiveret og sulten for at spille fodbold. Det er fantastisk det her, lyder det fra Rasmus Lauritsen til bold.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rasmus Lauritsen har kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2027.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

BIF

2 - 0

HAL

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0