2021-09-03 14:47:38

Skuffet FCM-profil: Jeg ville gerne videre

FC Midtjylland-profilen Jens-Lys Cajuste er skuffet over, at han ikke blev solgt i sommerens transfervindue. Han vil ikke kommentere på sin dialog med FCM.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indtil videre har Jens-Lys Cajuste ikke spillet for FC Midtjylland i denne sæson, da den svenske midtbanespiller har været på vej videre i karrieren.

I sidste ende blev det dog ikke til nogen transfer for den 22-årige FCM-profil, og det er han skuffet over, fortæller han til Fotbollskanalen.

- Jeg blev skuffet og jeg havde håbet at tage det næste skridt i karrieren, men jeg er nødt til at acceptere det og få det bedste ud af situationen. Jeg følte, at jeg var klar til at tage skridtet, men sådan er det i fodbold, og det må jeg acceptere, siger Cajuste.

Han nægter at kommentere på, hvilke årsager FCM har givet Cajuste til, at det ikke endte med et salg, ligesom han ikke vil diskutere, hvilken dialog han har haft med FCM over sommeren.

Cajuste har i sommerens løb været sat i forbindelse med Rennes, Brentford, Newcastle, Leeds og Lazio, men frem til vinter tørner han altså ud for FCM.

21 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0