2022-08-07 19:36:54

Slimane kritiserer sæde-kast: Skal aldrig finde sted

Brøndby-profilen Anis Ben Slimane mener ikke, at det hører nogen steder hjemme, at en række fans rev sæder løs og kastede dem på banen i søndagens derby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søndagens derby forløb forholdsvis fredeligt, men uroen udeblev ikke fuldkommen.

I løbet af kampen blev der nemlig kastet med sæder, der var blevet flået løs på tribunen.

På et tidspunkt blev et af sæderne kastet på banen fra udebaneafsnittet, og det betød, at dommeren måtte stoppe spillet, indtil sædet var fjernet.

Ovenstående situation kan du se i videoen, der ligger øverst i artiklen.

Trine Møller, der er politiinspektør i Københavns Politi, bekræfter hændelsen over for TV 2

- Jeg tror, fansene har forsøgt at kaste dem mod hinanden fra den ene tribune til den anden. Men fansektionerne er adskilt af et net, så det er ikke muligt, siger hun.

Politiinspektøren oplyser desuden, at ingen kom til skade under sæde-kastet, men at politiet har tænkt sig at undersøge hændelserne nærmere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter kampen fortæller Brøndby-profilen Anis Ben Slimane, at den slags naturligvis ikke hører hjemme til en fodboldkamp.

- Det er ikke okay. Fodbold skal aldrig være noget, hvor der inddrages vold og kastes med sæder på banen. 

- Jeg synes selvfølgelig ikke, at det er noget, fansene bør gøre, men samtidig så jeg også nogle FCK-fans kaste med ting, så det går begge veje. 

- De må lære at kontrollere følelserne. Fans i begge lejre har sindssygt mange følelser med i spillet, og sådan en kamp her betyder alt for dem, så jeg tror, at det er nogle frustrationer, der kommer til udtryk på en forkert måde, siger han.

FC København vandt søndagens derby med 4-1.

25 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0