2023-02-09 12:21:01

Steinlein håber på Olsson-aftale: Det bliver sjovt med Fredberg

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein håber på, at de kan få en aftale i hus med Anderlecht vedrørende Kristoffer Olsson, hvor det bliver sjovt at forhandle med Jesper Fredberg.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

5 - 4

ELF

FC Midtjylland vil meget gerne hente Kristoffer Olsson til klubben på en permanent aftale.

Han er på nuværende tidspunkt lejet hos Anderlecht, og derfor ligger det ikke kun hos midtjyderne.

Men hvis det står til direktør Claus Steinlein, så skal de have ham til Heden, da det er en drømmespiller for det midtjyske mandskab.

- Man stræber jo efter de højeste hylder, og der kigger vi jo efter Kristoffer. Han er en svensk landsholdsspiller, som har haft en flot karriere i Rusland og andre steder i Europa. I Sverige var han også kanongod.

- Så det er sådan en spiller, som man drømmer om. Vi kendte ham fra dengang, han var en ung knægt og tog de første skridt i seniorfodbold.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Steinlein håber på Olsson-aftale: Det bliver sjovt med Fredberg
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Så det ville være et drømmescenarie, hvis vi kunne blive enige med ham og klubben, så vi kan få det hele til at lykkes med at få ham på en permanent aftale, siger Claus Steinlein til bold.dk.

- Bliver sjovt med Fredberg
Det er dog en gammel kending, som sidder på den anden side af forhandlingsbordet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er nemlig Jesper Fredberg, som har ansvaret i klubben som fodbolddirektør, og det ser Claus Steinlein faktisk som en fordel, og det er på trods af, at Fredberg tidligere har arbejdet hos rivalerne fra Viborg.

- Haha. Ja, det bliver sjovt. Uanset hvad det er i livet, er det altid lettere, hvis man kender folk. Man har en lettere forståelse, og man kender hinanden. 

- Man ved, hvilke knapper man skal trykke på, og hvordan tingene er. Det er lettere at blive enige, hvis man kender hinanden. Så det er altid en fordel.

Hvordan har du det med, at det er en tidligere Viborg-mand, som har jeres skæbne i sine hænder?

- Nu vil jeg jo sige, at Fredberg vel er ligeså meget Aarhus-mand. Vi er jo få som mig, som har haft den samme klub hele livet. 

- Så han har været Viborg-mand, men jeg tror nu mere, at han ser sig selv som Anderlecht-mand nu og vil gøre det bedst muligt for dem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Steinlein håber i hvert fald, at parterne kan blive enige, og da vintertransfervinduet nu er slut, er det på med de midtjyske arbejdshandsker.

- Vi vil være åben for det hele vejen igennem. Kristoffer er en super professionel og personlighed, mens han er en sindssyg dygtig fodboldspiller, som passer godt til FC Midtjylland. 

- Så jeg håber på det. Det er noget, som vi nu skal i gang med at se, om vi kan komme i mål med, lyder det fra Claus Steinlein til bold.dk.

27-årige Kristoffer Olsson har kontrakt med Anderlecht frem til sommeren 2025.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

5 - 4

ELF

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0