2022-05-28 10:00:02

TÆT PÅ: Jeg skal ikke forsvare Kina-skifte

Eddi Gomes føler ikke, at han skal forsvare, hvorfor han valgte de kinesiske millioner i Henan Jianye efter blot 13 Superliga-kampe. At kunne give sin familie en stabil fremtid var det vigtigste for ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I denne uges TÆT PÅ-afsnit får du den utrolige historie om Eddi Gomes, der gik fra at leve en opvækst i slum til at få en stjerne-tilværelse i Kina.

Mange rynkede på næsen over hans skifte og forstod ikke, hvorfor han valgte pengene i stedet for at vente på, at en større europæisk klub ville have ham.

Dén kritik giver Eddi dog ikke meget for.

- Folk skal huske på, hvor jeg kommer fra og den barndom, jeg har haft. Jeg har ikke haft den samme barndom som de fleste danske fodboldspillere, og mine forældre har ikke haft de samme muligheder, siger Eddi Gomes i TÆT PÅ.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -TÆT PÅ: Jeg skal ikke forsvare Kina-skifte
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Jeg er ligeglad med, at folk glemmer mig. Jeg kunne få en stabil fremtid, og jeg kunne hjælpe min familie. Det ville være mange penge at sige nej til.

- I sidste ende synes jeg ikke, jeg skal forsvare mig. For hvad hvis der aldrig kom en stor europæisk klub og ville have mig? Medaljer betaler ikke dine regninger, når det kommer til stykket.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Afsnittet er sponseret af Alka. I samarbejde med Alka udlodder vi et gavekort til en fodboldtrøje til en værdi af 750 kroner. Deltag i quizzen HER.

Du kan lytte til TÆT PÅ herunder eller finde afsnittet i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0