2022-08-07 18:44:25

Thorup rangerer derbysejr: Den vigtigste for mig

Jess Thorup rangerer søndagens derbysejr på 4-1 over Brøndby IF som den vigtigste, af dem han har oplevet i FC København. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC København vandt med 4-1 hjemme i Parken over lokalrivalerne fra Brøndby IF søndag eftermiddag i fjerde runde af 3F Superligaen. 

Det var en forrygende sejr for de forsvarende mestre, der efter to nederlag i sæsonens første tre kampe nu kom tilbage på sporet med en sejr. 

Jess Thorup var efter kampen derfor heller ikke i tvivl om, hvor han skulle rangere derbysejren henne i sin karriere som FCK-træner. 

Hvordan rangerer du derbysejren søndag af dine derbys?

- Som det vigtigste. Jeg lever i nuet, og jeg ved godt, hvor vigtig den her kamp, den var, så lige nu, så er den den vigtigste for mig, sagde Thorup med et smil efter derbysejren til Viaplay. 

- Jeg tror godt, at vi allesammen før kampen var klar over, hvor vigtig den var - og en ting er betydningen af et derby, det tror jeg vi allesammen ved, hvor vigtigt er ikke bare for os, men også fansene, men i forhold til starten, vi har fået, er det kun sejre, der tæller. 

- Det er det, der skal bruges til at få selvtillid og tro på tingene, så derfor var det selvfølgelig forløsende at få de tre vigtige point. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Thorup roste efterfølgende Pep Biel og Mohamed Daramy for deres præstationer i kampen. 

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0