2022-09-17 20:32:02

Tilbagevendt AaB-træner har ambitioner om lang kontrakt

AaB's tilbagevendte træner Erik Hamrén har ambitioner om lang kontrakt, selv om ansættelsen rækker til sommer.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 10. runde

FT

AGF

3 - 1

AaB

52'
1 0
Patrick Mortensen
Mål
64'
2 0
Patrick Mortensen
Mål
72'
3 0
Kevin Yakob
Mål
76'
3 1
Jeppe Pedersen
Mål

AaB hentede torsdag klubbens tidligere cheftræner Erik Hamrén tilbage som afløser for Lars Friis, der blev fyret efter blot 22 kampe i klubben.

I første omgang har Hamrén fået kontrakt frem til sommer. Men svenskeren, der vandt guld med AaB i 2008, har ambitioner om at blive i klubben længere.

- Min ambition er at være i klubben længe. Vi må se, når sæsonen går på hæld, siger Erik Hamrén.

Den tilbagevendte guldtræner er klubbens ottende træner på syv år, og AaB ligger lige nu under nedrykningsstregen efter sæsonens første ti kampe.

De mange trænerskift og klubbens tilstand bekymrer dog ikke Hamrén, der gjorde comeback på sidelinjen for AaB, da holdet tabte 1-3 til AGF lørdag.

- Jeg havde ikke så mange bekymringer om at takke ja til jobbet. Jeg har tidligere takket nej til trænerjobs og har fået afslag på andre. Men da AaB kom og ville have hjælp, så var der ikke mange bekymringer. Jeg har et stort hjerte for AaB.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Tilbagevendt AaB-træner har ambitioner om lang kontrakt
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- AaB er et bundhold lige nu, men det er ikke mig alene, der skal redde klubben. Det skal vi gøre sammen. Jeg er her for at lede og for at forsøge at hjælpe klubben, siger Erik Hamrén.

Efter nederlaget til AGF forsøgte AaB-træneren at forklare, hvorfor han ikke formåede at skaffe tre point i sit comeback, hvor holdet kom bagud kort inde i anden halvleg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når man er et hold, der ligger i bunden og ikke har vundet mange kampe, så betyder den første scoring utroligt meget. Efter vi kom bagud, var vi ikke gode. Vi tabte en del af den mentale energi, vi havde brug for, siger Erik Hamrén.

AGF løb med sejren i den jyske klassiker, og AaB-anfører Lucas Andersen var efter nederlaget tydeligt skuffet over holdets præstation i anden halvleg, hvor nordjyderne indkasserede alle tre mål.

- Vi kan dele kampen op i de to halvlege. Vi startede kampen godt og holdt AGF fra at være farlige. Kvaliteten på bolden var ikke god nok, og vi skabte ikke nok chancer. Så er det svært at vinde fodboldkampe, og vi faldt sammen til sidst.

- Erik (Hamrén red.) har de sidste to dage forsøgt at gøre os mere tålmodige. Samtidig skulle vi kunne gå frem på de rigtige tidspunkter. Det formåede vi ikke i anden halvleg, siger Lucas Andersen.

/ritzau/

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 10. runde

FT

AGF

3 - 1

AaB

52'
1 0
Patrick Mortensen
Mål
64'
2 0
Patrick Mortensen
Mål
72'
3 0
Kevin Yakob
Mål
76'
3 1
Jeppe Pedersen
Mål

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0