2023-06-08 16:16:00

Tiltalt topspiller: Blev afpresset for 30.000 kroner og en fodboldtrøje

Den tiltalte topspiller i dansk fodbold hævder torsdag i retten, at han blev afpresset for 30.000 kroner og en fodboldtrøje af én af de kvinder, som anklager ham for blufærdighedskrænkelse, samt en involveret tredjepart.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Københavns Byret

Torsdag fortsatte retssagen mod topspilleren i dansk fodbold, der er tiltalt for et seksuelt overgreb på en kvinde og krænkelser af yderligere to kvinder.

Den tiltalte nægter sig skyldig i alle tre forhold.

I dag handlede det om forhold 2 - én af de to anklager om blufærdighedskrænkelse - og her hævder tiltalte, at han blev afpresset for 30.000 kroner og en fodboldtrøje.

Der har været navneforbud, siden sagen begyndte at rulle i september sidste år, og derfor må vi ikke fortælle hans navn eller den klub, han er tilknyttet.

Tirsdag blev forhold 1 - det groveste af tilfældene - behandlet. Læs bold.dk’s reportage fra første retsdag her.

Fik tilsendt sex-video efter morgenmaden
Tiltalte ankom torsdag til Københavns Byret klædt i rød t-shirt, røde bukser, hvide sneakers og en mønstret kasket, som han tog af, da han trådte ind i retslokalet.

Det fremgår af anklageskriftet, at han blandt andet skulle have forsøgt at kysse en kvinde flere gange og berøre hendes bare lår.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Tiltalt topspiller: Blev afpresset for 30.000 kroner og en fodboldtrøje
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Den tiltalte fortæller, at han i sommeren 2022 møder to fans til træning - en mand og en kvinde - som gerne vil have taget et billede med ham. Kvinden tilføjer ham efterfølgende på Snapchat, og de to begynder at skrive sammen, fortæller han.

Tiltalte forklarer, at kvinden skriver til ham, at han er en god fodboldspiller, og at hun er fan af ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kommunikationen mellem dem udvikler sig ifølge tiltalte i en flirtende og mere romantisk retning, og han spørger hende, om hun vil komme og besøge ham. Det vil hun gerne.

De mødes hjemme hos ham en morgen, og han laver morgenmad til hende. De spiser sammen, hvorefter han trækker over i sofaen, mens hun bliver siddende og spiser færdig, fortæller tiltalte.

Mens han sidder i sofaen, modtager han en video fra den mandlige fan, som han havde mødt til træning. På videoen kan man ifølge tiltalte se den kvindelige og den mandlige fan have sex, hvilket undrer tiltalte.

- Jeg var sådan lidt ‘hvis du har sex med ham, hvorfor kommer du så her?’. Jeg havde jo følelser for hende, og jeg ville gerne være mere end venner. Så viste jeg hende videoen og spurgte, hvad der foregik imellem de to, og hvorfor hun havde løjet for mig, fortæller tiltalte.

- Hun undskyldte over for mig, og jeg sagde, det var fint.

Mødet slutter ifølge tiltalte med, at han giver hende et knus og et tantekys, og der var god stemning imellem dem, da de gik hver til sit.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den forurettede kvinde afgav også forklaring torsdag i Københavns Byret, men her blev der vedtaget referatforbud, hvorfor vi ikke kan bringe det.

30.000 og en fodboldtrøje
Ifølge tiltalte skriver de to sammen efter deres møde, og hun spørger ham, om hun må få en af hans fodboldtrøjer. Han siger ja, og at hun kan komme forbi hans hjem og hente den en dag.

Et par dage efter kommer hun ifølge tiltalte forbi hans hjem for at hente en af hans fodboldtrøjer. Ifølge ham kommer hun alene, og han kommer ud med den til hende og inviterer hende ikke ind i hjemmet.

Herefter tager sagen ifølge tiltalte en drejning.

Den mandlige fan, der sendte sex-videoen, kontakter tiltalte nogle uger senere. Her beskylder han tiltalte for at have krænket kvinden og siger, at de vil offentliggøre det.

- Jeg troede, det var for sjov, han sagde det. Hvis jeg skulle have gjort noget imod hende, hvorfor kom hun så igen og fik fodboldtrøjen?, siger tiltalte.

Tiltalte fortæller om det til sin agent, som anbefaler, at han mødes med den mandlige fan for at tale om, hvad der foregår, og det gør de så.

Her er den mandlige fan til stede med en ven, og under mødet ringer han til kvinden.

- Det eneste, jeg hørte, var, at hun sagde 40.000 kroner. Han sagde 30.000 var nok. Jeg skulle bare give dem pengene, fordi de sagde, at i det her land ville alle tro på kvinden. Derudover ville han have en fodboldtrøje, mens kvinden skulle have pengene.

Tiltalte giver ikke de to nogen af dele, fortæller han.

Kvinden og den mandlige fan prøver angiveligt begge at ringe til tiltalte i de følgende dage, men tiltalte svarer ikke. Den sidste kommunikation mellem kvinden og tiltalte er på Instagram, hvor hun skriver ‘din karriere er ødelagt’.

Den forurettede kvinde afgav som nævnt også sin forklaring torsdag, men det kan vi ikke bringe, da der blev vedtaget et referatforbud.

Retssagen er berammet til fire dage i alt - foruden i dag også den 13. juni og 23. juni. 

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce