3F Superliga -TK: Lyngby-drenge kan lære af min karriere
2020-08-07 14:04:11
Foto: Getty Images

TK: Lyngby-drenge kan lære af min karriere

Thomas Kristensen fortæller, at han mener, at rollen som U19-assistent i Lyngby er den perfekte start på livet uden for kridtstregerne. Han håber at være en inspiration for den unge knægte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Thomas Kristensen er fredag præsenteret som ny U19-assistenttræner i Lyngby. 

Den firefoldige danske mester og tidligere landsholdsspiller håber, at hans karriere kan være en inspiration for de unge drenge i Lyngby.

Det fortæller han i en pressemeddelelse på dagen, hvor han indstillede sin aktive karriere.

- Det var en svær beslutning at stoppe karrieren, men den blev gjort lettere af, at Lyngby Boldklub gav mig denne mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg kender klubben og har et godt forhold til de mange dygtige mennesker, og derfor ser jeg jobbet som den perfekte start på livet bag kridtstregerne, siger han og fortsætter:

- Jeg synes, jeg har en god historie og en karriere, som jeg tror mange af de unge Lyngby-drenge kan forholde sig til. Jeg var ikke det største talent, men havde vilje, arbejdede hårdt og trænede mere end de andre. 

- Jeg håber, de unge kan blive inspireret, og at jeg kan hjælpe de mange U-19-spillere, der er i gang med senior-transitionen og allerede træner med førsteholdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

'TK' spillede i løbet af karrieren for Lyngby, FC Nordsjælland, FC København, ADO Den Haag, Brisbane Roar og sluttede af i FC Helsingør.

Han nåede syv landskampe for Danmark og vandt altså fire mesterskaber med FCK og to pokaltitler.


Foto: Getty Images

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0