2023-03-30 18:00:00

Tshiembe jublede alene blandt FCN-fans: Det gav mærkelige blikke

Brøndby-stopperen Kevin Tshiembe fortæller, at det affødte nogle mærkelige blikke fra FC Nordsjællands fans, da han jublede vildt over Brøndbys top seks-placering.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Brøndby
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

BIF

0 - 3

VFF

Kevin Tshiembe overværede Superliga-grundspillets dramatiske afslutning fra lægterne på Right to Dream Park.

En drilsk baglårsskade betød, at Brøndbys forsvarsprofil sad ude i den skæbnesvangre spillerunde 22, hvor det for de blå-gule handlede om at sikre en billet i mesterskabsspillet. 

- Det var nervepirrende at sidde og følge med i alle resultaterne. Jeg sad inde på FC Nordsjællands stadion, og jeg kunne næsten ikke være i mig selv, siger Tshiembe til bold.dk. 

Den 25-årige forsvarsspiller forklarer, at han med hjælp fra sin kammerat også fulgte intenst med i kampen mellem Silkeborg og FC Midtjylland, der viste sig at blive yderst afgørende for Brøndbys skæbne.

Det hele blev nemlig så nervepirrende som muligt, idet FCN snuppede sejren over Brøndby dybt inde i overtiden, mens FCM samtidig bragte sig i front. Det lignede dermed, at ulvene ville snuppe Brøndbys top seks-placering, indtil VAR kom de blå-gule til undsætning.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Tshiembe jublede alene blandt FCN-fans: Det gav mærkelige blikke
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Midtjylland fik jo scoret, og nærmest samtidig med det scorede FCN også, så deres fans var glade og jublede. 

- Men da FCM's mål så blev annulleret, kunne jeg rejse mig op og juble som den eneste på lægterne. Det gav lidt mærkelige blikke, men det er, hvad det er. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var dejligt, at det lykkedes at komme med i top seks, siger Tshiembe, der forklarer, at det var 90 hårde minutter rent mentalt.

- Det er en nederen følelse at sidde ude. Man føler sig magtesløs, fordi man ikke kan gøre noget. Man vil bare gerne være inde på banen og hjælpe holdkammeraterne med at skabe et godt resultat, afslutter Tshiembe.

bold.dk talte også med Tshiembe om forsvarsspillerens skadessituation, hvilket du kan læse mere om her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

BIF

0 - 3

VFF

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce