2022-08-13 08:14:55

Uvant målscorer for Randers: Hørt meget fra familien

Frederik Lauenborg fik for en gang skyld nettet til at blafre, da han kom på tavlen i Randers' 3-1-sejr over FC København, og det var han glad for, da han har hørt meget fra familiemedlemmer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det må have været en god tur hjem fra hovedstaden for Randers fredag aften, da de formåede at slå FC København med 3-1 i 3F Superligaen.

Her kom de ellers bagud med 0-1, men i løbet af 12 minutter fik de vendt rundt på opgøret, og her dukkede Frederik Lauenborg for en gang skyld op i feltet, og det gav fuld gevinst.

Randers-spilleren stormede nemlig i boksen efter en times spil, hvor han uden problemer kunne heade bolden ind i netmaskerne, og det var en stor forløsning.

- Jeg har sgu savnet det. Jeg har virkelig længtes efter at score et mål. Jeg tror, at jeg er en af de få, som har spillet over 100 kampe, men kun scoret to mål i Superligaen.

- Så det var dejligt at få scoret på det tidspunkt. Nu har jeg så også hørt meget fra trænere, de andre og familiemedlemmer, at jeg skulle slippe håndbremsen og komme afsted i feltet, og det gjorde jeg så, udtaler Frederik Lauenborg til bold.dk.

Nemlig det at slippe håndbremsen var noget, som Lauenborg tænkte på, da han kunne se, at FCK's defensiv ikke stod godt i de bagerste geledder.

Derfor valgte Randers-spilleren at tage chancen og tage det dybe løb, da han også kunne se, at Adam Andersson havde bolden for fødderne ude på højrekanten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der opstod et kæmpe rum i feltet, og så har Adam jo en superdejlig højre fod, så jeg tænkte, at jeg bare skulle give den gas, fordi der var jo masser af plads. Så kom bolden, som jeg fik sendt ind. 

- Der var godt med kræft på det hovedstød, fordi den fløj lige midt i målet, siger Lauenborg med et grin.

25-årige Frederik Lauenborg står nu noteret for tre mål i 150 kampe for Randers FC, hvor det seneste blev scoret i Europa League-kvalifikationen mod Galatasaray i sidste sæson.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0