2021-02-18 16:19:18

Vandt DM i 2020: OB forlænger med U19-chef

OB har forlænget sin aftale med klubbens U19 Liga-cheftræner, Kim Engstrøm, så parterne nu har papir på hinanden til 2024. Han har været U19-chef siden 2016.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mens triumferne lader vente på sig på OB's førstehold, så kunne U19-mandskabet i klubben lade sig krone som danske mestre i sommeren 2020.

Holdets træner er den 41-årige Kim Engstrøm, der har været i spidsen for U19-holdet siden 2016, og torsdag oplyser klubben så, at man har forlænget aftalen med Engstrøm, så parterne har papir på hinanden til 2024.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside, hvor Engstrøm sætter ord på sin forlængelse.

- OB er en rigtig god klub at være træner i. Der er sket rigtig meget i de fem år, jeg har været her, og jeg er rigtig glad for, at jeg også skal være en del af udviklingen i de næste tre år. Jeg er fynbo, så der er ingen tvivl om, at OB er en helt speciel klub for mig, siger han og tilføjer:

- Der har været tydelig fremgang i de fem år, jeg har været en del af klubben. Vi har udviklet os til at være på et rigtig højt niveau, men jeg føler mig samtidig overbevist om, at vi går en endnu lysere fremtid i møde, så jeg er vildt glad for, at vi skal fortsætte samarbejdet i de næste tre år.

Han understreger, at han vil kæmpe for, at sommerens DM-triumf ikke bliver en enlig svale.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Vandt DM i 2020: OB forlænger med U19-chef
Foto: Foto: OB

Treårig forlængelse er en god idé

Teknisk chef på OB's akademi, Tonny Hermansen, fremhæver det lange samarbejde med Engstrøm, som en af faktorerne i OB-akademiets fremgang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- En treårig kontraktforlængelse med Kim er en god idé, fordi kontinuitet er en vigtig del i forhold til talentudviklingen på vores akademi.

- Vi vil gerne have, at folk, der er med til at skabe udviklingen på akademiet, de er her over længere tid. Vi sigter efter at have stor kontinuitet blandt trænerne på akademiet, men samtidig er vi selvfølgelig også en klub, der får inspiration udefra .

OB's U19-mandskab skulle i næste uge have spillet sin første Youth League-kamp nogensinde, men coronavirussen har sat en stopper for den turnering.

Før han kom til OB, var Kim Engstrøm U19-træner i Vejle.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0