3F Superliga -Vejle Boldklub ruster op i talentsektoren
2019-03-19 13:29:01
Foto: Getty Images

Vejle Boldklub ruster op i talentsektoren

Vejle Boldklub har besluttet sig for at opgradere ungdomsarbejdet på flere parametre. Klubben vil blandt andet ansætte en såkaldt transitionstræner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kampen om de største talenter er benhård i Danmark, og det tager man nu konsekvensen af i Vejle Boldklub, hvor man har besluttet at ruste op i talentsektoren.

Superliga-klubben, som har stor tradition for talentudvikling i det sydjyske, skruer således op på en række parametre i den kommende tid.

Klubben har med øjeblikkelig virkning hyret Thomas Graabæk, som på fuld tid skal være ungdomsudviklingstræner.

Til sommer bliver der ansat en fysisk træner, som på fuld tid skal arbejde med klubbens talenter, og så vil man ansætte en såkaldt transitionstræner, som skal hjælpe de unge med at forberede sig til et liv på klubbens bedste seniorhold.

Derudover vil Vejle Bolklub opgradere i forhold til mental coaching og fysioterapi, og talentchef Steen Thychosen er glad for at kunne løfte VB.

- Vi har en målsætning om at have et af de bedste talentudviklingsmiljøer i landet, hvilket vi hele tiden arbejder på at optimere. De seneste år har vi investeret meget, og måske har det været medvirkende til, at vores hold har præsteret rigtig godt de seneste par år, siger Steen Thychosen til VB's hjemmeside.

- Vi er med på det tog, der kører hurtigt i Danmark. Rigtig mange klubber satser benhårdt på talentudvikling, men vi er godt tilfredse med vores setup, selvom vi til stadighed vil gøre tingene bedre og endnu mere professionelt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det arbejder vores dygtige trænere på hver dag i VB Parken. Vi er med på vognen, men ved også det kræver hårdt arbejde at blive ved med at være en del af eliten i talentudviklingen i Danmark, understreger talentchef Steen Thychosen.

Vejle Boldklubs U19-mandskab ligger lige nu på femtepladsen i U19 Ligaen. U17-holdet er på tredjepladsen i U17 Ligaen.


Foto: Getty Images

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0