2022-09-11 16:23:41

Viborg-chef ser frem mod ACH: De har en afklaret spillestil

Jacob Friis roser oprykkerne fra Horsens, fordi han mener, at de har en defineret spillestil, og så er de gode til at lægge pres på modstanderen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 9. runde

FT

VFF

2 - 1

ACH

Horsens har fået en god på livet i 3F Superligaen, hvor de efter otte kampe har 11 point. 

Mandag aften skal de møde Viborg, der rykkede op i forrige sæson, og Viborgs cheftræner, Jacob Friis, roser Horsens før opgøret. 

- Horsens har haft en rigtig fin start på sæsonen, og er kommet med den tro og gejst, som oprykkere ofte gør og som VFF også gjorde i sidste sæson. Uanset hvem de har mødt hidtil, så har de været gode til at lægge pres på modstanderen og få skabt chancer. De har præsteret godt, og burde måske endda have scoret flere mål i forhold til det antal chancer, de har skabt.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Viborg-chef ser frem mod ACH: De har en afklaret spillestil
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- De kommer med en meget afklaret spillestil og har nogle klare styrker. Man ved, hvad man skal forholde sig til og ved, at de kommer med fysik og power og faktisk også en del fart på sidste linje. Når der kommer en modstander, som er rigtig dygtig til nogle specifikke ting og kan dominere kampene på de parametre, så skal vi jo forsøge at stække det – og vi skal gøre det på vores egen måde. Vi kommer til at gå ind til kampen, som vi plejer, men er selvfølgelig opmærksom på, at de ikke skal få momentum på de ting, de er rigtig gode til, siger han til klubbens hjemmeside.

Opgøret mellem de to jyske klubber sparkes i gang mandag aften klokken 19. Kampen spilles på Energi Viborg Arena.  

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 9. runde

FT

VFF

2 - 1

ACH

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0