2022-10-02 23:36:02

Viborg-cheftræner: Vi stræber efter mere

Jacob Friis, Viborg FF's cheftræner, er tilfreds med det ene point mod FC Midtjylland, men holdet stræber efter mere, siger han efter 1-1-kampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCM

1 - 1

VFF

43'
0 1
Jay-Roy Grot
Mål
44'
1 1
Kristoffer Olsson
Mål

FC Midtjylland Viborg FF og delte point søndag i 3F Superligaen. Rivalopgøret endte 1-1 på MCH Arena. Udeholdet kom ellers foran efter 42 minutter, men værterne svarede tilbage to minutter senere og udlignede.

Viborg-cheftræner Jacob Friis er overordnet set tilfreds med præstationen, siger han i et interview til klubbens hjemmeside.

-Det var en fed og intensiv kulisse mod en dygtig modstander. Det var en kamp, hvor vi virkelig skulle stå på tæer, og langt henad vejen i anden halvleg gjorde vi det rigtig godt. Det kunne vi godt have gjort bedre i første halvleg, men alt i alt en fin kamp og et derby værdigt, synes jeg.

-Vi fik rettet lidt op i pausen, da jeg synes, at vi var lidt uafstemt i for mange situationer i første halvleg. Det gjorde, at vi fik et bedre kampbillede i anden halvleg, men jeg tillader mig stadig at være lidt utilfreds med, at vi ikke fik længere perioder med bolden, for det var der muligheder for.

-Jeg ville gerne have haft flere og længere situationer på deres tredjedel, men vi skal selvfølgelig også huske på, at det er et hold, der lige har banket Lazio og slået FCK, og efterfølgende kommer vi så og henter et point. Det er vi sådan set godt tilfreds med, og jeg synes, at der er flere positive end negative ting ved vores præstation i dag, men vi stræber efter mere.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Viborg-cheftræner: Vi stræber efter mere
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

Viborgs næste opgave i Superligaen er mod Lyngby Boldklub.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

 

 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCM

1 - 1

VFF

43'
0 1
Jay-Roy Grot
Mål
44'
1 1
Kristoffer Olsson
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0