2023-06-07 10:18:52

Viborg mister Nickolai Lund til FCK: Havde gerne beholdt ham

Nickolai Lund forlader Viborg og bliver i stedet assistent i FCK. Den ærgrer Viborg-sportschef Mads Agesen, som gerne havde beholdt assistenten. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - finale

FT

VFF

0 - 1

FCM

Nickolai Lund forlader Viborg og skifter i stedet til FC København, hvor han bliver ny assistenttræner. 

Den beslutning respekterer Viborg, men sportschef Mads Agesen er alligevel ærgerlig over at miste en dygtig mand, som man gerne havde beholdt. 

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over at miste en dygtig assistenttræner og rigtig god kollega. Vi havde meget gerne beholdt Nickolai, og har også tilbudt ham en ny aftale, men vi respekterer, at han har truffet en anden beslutning.

- Nickolai har leveret et fantastisk arbejde her, og har været med på hele opturen i klubben i de seneste år. Nu takker vi ham for indsatsen, ønsker held og lykke med det nye job og så er vi på jagt efter en erstatning og vil se på, hvordan vi nu kan optimere vores trænerteam, udtaler Agesen på Viborgs hjemmeside. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Viborg mister Nickolai Lund til FCK: Havde gerne beholdt ham
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

Hovedpersonen fortæller på klubbens hjemmeside, at han kommer til at savne Viborg, derfor regner han med et gensyn. 

- Jeg elsker at være her og har elsket min tid i VFF, og jeg er meget stolt af det, jeg har været med til at opnå med klubben. Jeg er meget taknemmelig for den tillid, jeg er blevet vist, så det har ikke været et nemt valg. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men muligheden i FCK er for stor at sige nej til for mig, selvom der har været mange svære overvejelser undervejs. Jeg glæder mig til mine nye udfordringer, men kommer til at savne dagligdagen i Viborg, og jeg håber ikke, at det kun er et farvel, men i stedet et på gensyn, udtaler Lund på Viborgs hjemmeside. 

Nickolai Lund har været assistent- og transitionstræner i Viborg siden 2019. Dengang var han assistent for Jacob Neestrup, som var cheftræner i Viborg. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - finale

FT

VFF

0 - 1

FCM

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce