2022-10-03 16:10:02

Viborg solgte Lonwijk: Vi græder ikke over spildt mælk

Viborg-cheftræner Jacob Friis er ikke ærgerlig over, at han ikke længere har Justin Lonwijk til rådighed, da det er en del af taktikken i klubben at sælge spillere videre.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 3. runde

FT

REN

2 - 1

DYN

Da Viborg FF søndag fik 1-1 med FC Midtjylland i det midtjyske derby, var det uden Justin Lonwijk, da viborggenserne i løbet af landskampspausen solgte den hollandske profil.

Nu skal Lonwijk tørne ud for Dynamo Kiev i stedet, og derfor er det en spiller med stor kvalitet, som cheftræner Jacob Friis ikke længere ikke har til rådighed.

Det er dog ikke noget, som han græder over om natten.

- Nej, jeg ærgrer mig ikke over det, fordi det er en del af præmissen i Viborg. Det har jeg overhovedet ikke skænket en tanke, fordi det er bare sådan, at det er. Så græder vi ikke over spildt mælk.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Viborg solgte Lonwijk: Vi græder ikke over spildt mælk
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

I den jyske domkirkeby handler det om at få sendt nogle spillere afsted til gode penge, og derfor var Friis heller ikke ærgerlig, da han først hørte om, at salget nu var gået igennem

- Jeg sagde tillykke til Jesper Fredberg med det flotte salg. Det er en del af at være i Viborg, hvor man henter ukendte spillere og får dem op på en højere klinge. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er ukendte spillere med et højt potentiale, som man kan få dem op, hvor man kan begynde at sælge dem for en stor mønt, og det gjorde vi i det her tilfælde, som er flot arbejde. Det er præmissen som Viborg-træner og en del af forretningen, udtaler Jacob Friis.

22-årige Justin Lonwijk nåede 60 kampe for Viborg, hvor det blev til otte mål og syv assists i den grønne trøje.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 3. runde

FT

REN

2 - 1

DYN

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0