2023-02-09 09:00:03

Viktor Fischer kan få debut mod FCK: Det bliver vildt sjovt!

Viktor Fischer kan få sin første kamp med AIK i et opgør mod FC København, og det bliver noget specielt for ham, og han glæder sig da også til at møde sine tidligere holdkammerater.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

2 - 1

AIK

Fredag aften bliver en sjov en for Viktor Fischer, da han kan få sin uoffcielle debut for AIK.

Det er dog selve modstanderen i opgøret, som Fischer glæder sig til at stå over for, da det nemlig er hans tidligere klub FC København.

Fischer kan derfor ikke vente til opgøret, hvor han regner med at komme i aktion.

- Jeg er klar. Jeg kunne også godt have spillet mod Brentford, men jeg kom lidt sent ind, så det valgte vi at sige, at det nok ikke var så smart. Men nu er der jo en kamp på fredag, siger Fischer, mens han prøver at holde grinet tilbage.

- Det bliver rigtig sjovt, det glæder jeg mig faktisk rigtig meget til. Jeg glæder mig for det første til at spille igen, men jeg glæder mig også til at spille mod FCK og dem, som jeg kender. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Viktor Fischer kan få debut mod FCK: Det bliver vildt sjovt!
Foto: AIK

- Jeg kender jo folk overalt i den klub. Det er jo klubben, som jeg holder så meget af. Så det bliver også rigtig sjovt. 

Bliver det så med krammere og alt det der?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det får vi at se, jeg ved sgu ikke, om de synes, det er fedt at se mig. Det ved jeg ikke, det får vi at se, griner Viktor Fischer til bold.dk og resten af den skrevne presse i Portugal.

Ja, det er tydeligt at mærke på Ficsher, at han nærmest ikke kunne have ønsket sig en bedre modstander end FCK, da klubben har en særlig plads i hjertet hos ham.

Men betyder det så på samme tid, at han er ekstra motiveret for at give den gas imod løverne?

- Lige nu er jeg der, hvor det er helt vildt sjovt at skulle spille mod FCK, men jeg ved ikke, om det tænder en ekstra ild i mig. Standardsvaret for alle fodboldspillere ville jo være, at det er en kamp som alle andre, og det ville jo være løgn at sige. Så vi får at se, hvad der kommer til at ske. 

Jubler du, hvis du kommer på tavlen?

- Jeg jubler sgu aldrig rigtigt, når jeg scorer i en træningskamp, så det bliver ikke rigtigt et problem, griner Viktor Fischer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er fredag aften klokken 20:30, at AIK og Viktor Fischer skal op imod FC København i Atlantic Cup i Portugal.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

2 - 1

AIK

5 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce