2023-02-03 21:50:40

Wass og Hedlund nettede da BIF slog AIK i uofficiel Winther-debut

Daniel Wass og Simon Hedlund scorede, da Brøndby vandt 2-1 over AIK i en træningskamp. Frederik Winther fik uofficiel debut for Jesper Sørensens mandskab. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

AIK

48'
0 1
Axel Björnström
Mål
68'
1 1
Daniel Wass
Mål på straffe
83'
2 1
Simon Hedlund
Mål

Brøndby spillede fredag aften mod AIK i træningsturneringen Atlantic Cup.

Jesper Sørensen stillede med en stærk startopstilling, som blandt andet inkluderede nyindkøbene Frederik Winther og Hakon Evjen. En skadet Rasmus Lauritsen var ikke med.

Nicolai Vallys, Frederik Alves og Daniel Wass var blandt navnene, der også fik chancen fra start. AIK annoncerede tidligere på dagen handlen af Viktor Fischer, men danskeren var ikke med i den svenske trup.

Opgøret startede lige, og der gik 18 minutter, før første store chance i opgøret dukkede op. Frederik Alves blev sat højt på banen, og det gav AIK's Omar Faraj en god chance.

Brøndby-defensiven kunne dog ånde lettet op, da angriberens skud fra kanten af feltet røg forbi fjerneste stolpe.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Wass og Hedlund nettede da BIF slog AIK i uofficiel Winther-debut
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

AIK-defensiven stod lavt, og det tvang Brøndby til at være tålmodig i opspillet og være påpasselige, når de mistede bolden.

Brøndbys første chance kom efter en halv time, da Blas Riveros blev sendt afsted på venstrekanten. Backen sendte en afslutning afsted langt ude fra, der endte med at trille forbi stolpen. Fortsat 0-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby pressede på mod slutningen af første halvleg, men de første 45 minutter endte målløst.

Målene kom i anden halvleg. 
Anden halvleg fik en skidt start for Brøndby, der kom bagud efter et par minutter. Et indlæg røg over hovedet på Wass, og det udnyttede Axel Björnström til at tage bolden forbi danskeren og sende kuglen i mål. 1-0 til AIK.

Brøndby var tæt på at svare hurtigt igen kort tid efter, da Ohi Omoijuanfo kom først på et indlæg. Nordmandens hovedstød ramte dog ikke målet.

Brøndby fik en ny chance for at komme tilbage i opgøret efter 68 minutter, da Evjen blev væltet i AIK-feltet under et indlæg.

Wass fik chancen fra straffesparkspletten, og herfra var han kølig. 1-1.

Omoijuanfo fik næste chance, da han var hurtig efter en fejl fra AIK-defensiven. Den stærke angriber fik trukket bolden forbi AIK's målmand, men skarpheden manglede efterfølgende for nordmanden, som sendte bolden forbi i mål. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby pressede på, og efter 82 minutter kom de foran, da Vallys med en flot aflevering fandt Simon Hedlund, der bare skulle trille bolden i mål. 2-1 til Brøndby. 

AIK var tæt på at få udlignet til allersidst over to omgange. Første hev Mads Hermansen en flot redning frem, og efterfølgende viste Winther sig frem, da han fik blokeret en afslutning i sidste øjeblik. 

Brøndby vandt træningskampen 2-1. Sørensens tropper skal i aktion igen den 6. februar, når de møder Halmstads BK.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

AIK

48'
0 1
Axel Björnström
Mål
68'
1 1
Daniel Wass
Mål på straffe
83'
2 1
Simon Hedlund
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0